zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Meimarkt en standwerkersconcours in Berkel Centrum

Meimarkt en standwerkersconcours in Berkel Centrum

Meimarkt en standwerkersconcours in Berkel Centrum

Zaterdag 20 en zaterdag 27 mei wordt het weer gezellig in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Zaterdag 20 mei kunt u heerlijk struinen op de Meimarkt en 27 mei strijden er zo’n tien standwerkers uit het hele land om de titel “Beste standwerker van Berkel & Rodenrijs” tijdens het Standwerkersconcours in Berkel Centrum.

De Meimarkt op zaterdag 20 mei van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. U vindt hier vele kramen met mode, vers specialiteiten, zonnebrillen, speelgoed en nog veel meer. Op deze dag wordt er ook heel veel liefde uitgedeeld met de liefde act. Serenades en knuffels gegarandeerd! De gratis liefde act treedt op vanaf 12.00 uur.

Standwerkersconcours

Zaterdag 27 mei strijden de standwerkers met veel originaliteit, humor en spreekvaardigheid om winnaar van het concours in Berkel Centrum te worden. Van blikopeners tot nagelsetjes en van pannen tot groenteschaven en ministofzuigers; er wordt van alles gedemonstreerd om te strijden om deze felbegeerde titel. Daarnaast zorgen de standwerkers voor extra veel plezier op de markt en tijdens het winkelen.
De standwerkers worden beoordeeld door een lokale jury en zij beslissen wie er die dag met de trofee naar huis mag. De jury let onder andere op de omgang met het publiek, welsprekendheid, overtuigingskracht, interactie met de klanten en originaliteit. Aan het einde van de dag, rond 17.00 uur, wordt de winnaar bekend gemaakt. De standwerkers worden verdeeld over het centrum geplaatst.
Uiteraard staan ook de winkeliers in deze weekenden voor u klaar. Volop gezelligheid en vertier!
Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

Check Also

De Kievit viert Sint Maarten

Berkel en Rodenrijs - Het is al jaren een leuke traditie dat speeltuin De Kievit samen met een groot aantal kinderen en hun (groot)ouders het Sint Maarten feest viert. Zo ook zaterdagavond 11 maart toen een grote groep zich bij de speeltuin aan de Wilgenlaan verzamelde. Daar ontvingen alle kinderen een zakje met daarin wat snoep, een mandarijntje en een kleurplaat.