zondag 23 juli 2017 | week 29
Home » Sport » Verlies voor dames Orioles

Verlies voor dames Orioles

Bergschenhoek – De dames van het softbalteam van The Oriolmochten dit weekend naar Den Haag. Storks was hun tegenstander. Dit hoog geklasseerde team was altijd een geducht tegenstander. De eerste wedstrijd begon ongelukkig. Al snel was de achterstand 8-0 en konden de Hoeksenaren proberen in te lopen. Dit lukte slechts gedeeltelijk en uiteindelijk was de einduitslag 8-5 verlies. De tweede wedstrijd was mogelijk nog spannender. Beide ploegen gaven elkaar niets toe, helaas voor The Orioles was aan het eind de uitslag niet positief: 2-1 verlies.
De dames werken op zondag 21 mei hun dubbele thuiswedstrijd af tegen BA Gophers uit Maasdijk. Aanvang eerste wedstrijd 11.00 uur, de tweede wedstrijd start om 13.10 uur. Informatie: http://www.orioles.nl.

Check Also

Zomeravondcompetitie De Bleiberg

Bergschenhoek/Bleiswijk – Woensdagavond 12 juli is er gevist in het Hoge Bergse Bos. Het was …