zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Sport » Verlies voor dames Orioles

Verlies voor dames Orioles

Bergschenhoek – De dames van het softbalteam van The Oriolmochten dit weekend naar Den Haag. Storks was hun tegenstander. Dit hoog geklasseerde team was altijd een geducht tegenstander. De eerste wedstrijd begon ongelukkig. Al snel was de achterstand 8-0 en konden de Hoeksenaren proberen in te lopen. Dit lukte slechts gedeeltelijk en uiteindelijk was de einduitslag 8-5 verlies. De tweede wedstrijd was mogelijk nog spannender. Beide ploegen gaven elkaar niets toe, helaas voor The Orioles was aan het eind de uitslag niet positief: 2-1 verlies.
De dames werken op zondag 21 mei hun dubbele thuiswedstrijd af tegen BA Gophers uit Maasdijk. Aanvang eerste wedstrijd 11.00 uur, de tweede wedstrijd start om 13.10 uur. Informatie: http://www.orioles.nl.

Check Also

3-Torens boekt knappe bekerzege

Berkel en Rodenrijs – Voor het eerst in het 10-jarig bestaan van schaakvereniging 3-Torens is …