maandag 29 mei 2017 | week 22
Home » Advertorial » Doe ook mee aan de Kunst & Brobante Fair

Doe ook mee aan de Kunst & Brobante Fair

Doe ook mee aan de Kunst & Brobante Fair

Bleiswijk – Op zaterdag 24 juni wordt er van 10.00 tot 16.00 uur in het gezellige centrum van Bleiswijk een Kunst & Brocante Fair gehouden. De organisatie is nog op zoek naar Kunst, Brocante, Antieke en streekgerichte gerelateerde deelnemers die willen deelnemen aan de Kunst & Brocante Fair. Een kraam kost € 25,-. Inschrijven kan via de marktlijst op de website: www.krokos-evenementen.nl.

Check Also

Plannen voor De Smitshoek krijgen vorm

Bergschenhoek - De stoelen in De Smitshoek waren donderdag 18 mei tot de laatste plek bezet tijdens de informatiemiddag waarop vertegenwoordigers van de gemeente kwamen vertellen welke plannen ze hebben met De Smitshoek. Nu Welzijn Lansingerland eruit verdwenen is en de activiteiten daar staken wil de gemeente - die de locatie nog tot eind 2019 van eigenaar Woonzorg Nederland huurt - andere partijen de gelegenheid geven iets in het pand te ondernemen.