woensdag 20 september 2017 | week 38
Home » Advertorial » De laatste kavel wordt gevuld
Een impressie van het nieuw te realiseren gebouw.

De laatste kavel wordt gevuld

De laatste kavel wordt gevuld

Het kleinschalige, maar hoogwaardige bedrijventerrein De Berkelse Poort bestaat inmiddels elf jaar en floreert. Toch staat er nog steeds een kavel te koop. Er is in de achterliggende jaren veel naar gekeken, er is over gesproken en over onderhandeld, maar de handtekening kon steeds net niet worden gezet. Circa twee maanden geleden besloten Ton Hermes en Marcel Hermes zelf de kavel te gaan ontwikkelen.

De ontwikkelaars sluiten aan bij de nog steeds groeiende vraag naar bedrijfsverzamelgebouwen die niet te groot zijn, maar wel meerdere mogelijkheden in zich hebben. Op de vrije kavel naast de brandweerkazerne, grenzend aan het Annie M.G. Schmidtpark en vlakbij de entree van het bedrijventerrein, worden zeventien bedrijfslocaties gerealiseerd met een afmeting tussen de 62 en 78 m².

Combinatiebedrijven

De panden variëren in hoogte tussen de zeven en negen meter. De panden van negen meter hoogte (elf stuks) krijgen een verdiepingsvloer. De panden kunnen worden gebruikt als werkplaats, als atelier, maar ook voor opslag van materialen. De panden met een verdiepingsvloer hebben daardoor een extra vloeroppervlak (eerste etage) dat bijvoorbeeld dienst kan doen als showroom, kantoor of gespreksruimte. Voor het pand met daarin de zeventien gebruikers komen voor elk bedrijf twee parkeerplaatsen.

Mooi plan

Het pand ligt op een unieke locatie en vormt een mooi plan voor bedrijven. Dichtbij de centra van de omliggende kernen en gemeenten, bij openbaar vervoer, het ligt centraal, op een terrein dat klaar is en bovendien parkmanagement heeft. Tevens beschikt het park over een private glasvezelverbinding.
De start van de verkoop zal naar verwachting eind derde/begin vierde kwartaal van dit jaar zijn. Het project is een samenwerking van Hermes Project BV en Ton Hermes Vastgoed BV.
Belangstellenden kunnen zich melden en voor meer informatie via: info@hermesproject.nl of tonhermes@gmail.com .

Check Also

Kliniek voor tandheelkunde tanDent vestigt zich in het centrum

Bergschenhoek - Tandarts Jeannette Tan-Lie, die in 2015 de tandartsenpraktijk aan de Blankvoorn in Bergschenhoek overnam, heeft de stap gezet naar een splinternieuwe praktijk op de hoek van de Kerkstraat en het Rondom in het centrum van Bergschenhoek. Daar opende zij tanDent, kliniek voor tandheelkunde.