zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Formulierenbrigade zoekt vrijwilliger

Formulierenbrigade zoekt vrijwilliger

Lansingerland – De formulierenbrigade biedt ondersteuning bij het invullen van formulieren, zoals de belastingaangifte, aanvraag AOW, aanvraag of wijziging van Huur- en Zorgtoeslag, aanvraag bijzondere bijstand of kwijtschelding gemeentelijke belasting. Voor de formulierenbrigade is men op zoek naar een brigadier. Deze vrijwilliger komt in een leuk team te werken met spreekuur in bijvoorbeeld de bibliotheek, onder de coördinatie van Welzijn Lansingerland.
Een vrijwilliger dient ervaring te hebben met het invullen van belastingaangiftes, interesse te hebben in het helpen van mensen met formulieren, een dagdeel per maand en in de maanden februari en maart elke week een dagdeel beschikbaar te zijn en bereid te zijn bijscholingscursussen te volgen.
Er is een team in Berkel en Rodenrijs, in Bergschenhoek en in Bleiswijk. Tweemaal per jaar komt de gehele groep bij elkaar om te overleggen en praktische zaken te bespreken. Ook de bijscholingscursussen zijn gezamenlijk.
Wie belangstelling heeft voor dit nuttige en dankbare werk, kan contact opnemen met Welzijn Lansingerland, Maria Boersma: cih@swsl.nl of via 010 – 5225545. Meer informatie over Welzijn is te vinden op www.welzijnlansingerland.nl.

Check Also

Flinke belangstelling voor concert geeft weer hoop voor de toekomst

Bleiswijk - De stoelen stonden weer netjes in rijen opgesteld tijdens het Najaarsconcert van muziekvereniging Crescendo, zaterdag 11 november in 't Web. Dat is ook een noodzaak als je gaat 'vliegen' om diverse landen te bezoeken, want het thema was 'Vlieg met me mee'. Heel fijn was, dat nagenoeg alle stoelen bezet waren en dat geeft Crescendo moed om fris en fruitig door te gaan waarmee ze bezig is: mooie muziek maken en de mensen een fijne avond te bezorgen. Zaterdagavond lukte dat perfect.