woensdag 21 maart 2018 | week 12
Home » Algemeen » Formulierenbrigade zoekt vrijwilliger

Formulierenbrigade zoekt vrijwilliger

Lansingerland – De formulierenbrigade biedt ondersteuning bij het invullen van formulieren, zoals de belastingaangifte, aanvraag AOW, aanvraag of wijziging van Huur- en Zorgtoeslag, aanvraag bijzondere bijstand of kwijtschelding gemeentelijke belasting. Voor de formulierenbrigade is men op zoek naar een brigadier. Deze vrijwilliger komt in een leuk team te werken met spreekuur in bijvoorbeeld de bibliotheek, onder de coördinatie van Welzijn Lansingerland.
Een vrijwilliger dient ervaring te hebben met het invullen van belastingaangiftes, interesse te hebben in het helpen van mensen met formulieren, een dagdeel per maand en in de maanden februari en maart elke week een dagdeel beschikbaar te zijn en bereid te zijn bijscholingscursussen te volgen.
Er is een team in Berkel en Rodenrijs, in Bergschenhoek en in Bleiswijk. Tweemaal per jaar komt de gehele groep bij elkaar om te overleggen en praktische zaken te bespreken. Ook de bijscholingscursussen zijn gezamenlijk.
Wie belangstelling heeft voor dit nuttige en dankbare werk, kan contact opnemen met Welzijn Lansingerland, Maria Boersma: cih@swsl.nl of via 010 – 5225545. Meer informatie over Welzijn is te vinden op www.welzijnlansingerland.nl.

Check Also

Ouderenadviseur Welzijn Lansingerland

Lansingerland – Voor alle vragen betreffende Wonen, Zorg, Welzijn, Financiën en de WMO kunnen mensen …