vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Algemeen » Behoeftepeiling Avond Academie Oostland
Lansingerland - Om dit najaar met een passend aanbod aan interactieve workshops, lezingen en presentaties te komen brengt de Avond Academie Oostland de behoeftes van de inwoners van de regio Oostland in kaart. Op de website van Bibliotheek Oostland, waaronder de Avond Academie valt, wordt een behoeftepeiling gehouden:
www.bibliotheekoostland.nl.

Behoeftepeiling Avond Academie Oostland

Behoeftepeiling Avond Academie Oostland

Lansingerland – Om dit najaar met een passend aanbod aan interactieve workshops, lezingen en presentaties te komen brengt de Avond Academie Oostland de behoeftes van de inwoners van de regio Oostland in kaart. Op de website van Bibliotheek Oostland, waaronder de Avond Academie valt, wordt een behoeftepeiling gehouden:
www.bibliotheekoostland.nl.

De Avond Academie Oostland is een burgerinitiatief en staat voor een cultureel en educatief programma, voor en door de inwoners (vanaf 16 jaar) van de gemeentes Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.
De initiatiefnemers van de Avond Academie Oostland vragen u aan te geven of er behoefte bestaat aan een bepaald aanbod of dat u zelf een aanbod kunt en wilt verzorgen.
Het dient een aanbod te zijn dat nog niet bestaat in Oostland. Tot op heden hebben zo’n dertig mensen gereageerd, zowel mensen met een leerbehoefte als mensen met een aanbod. Filosofie, ondernemerschap en positieve psychologie worden bijvoorbeeld genoemd.

Tot 25 mei

Ideeën kunnen tot 25 mei kenbaar worden gemaakt.
In de maand juni wordt het cursusaanbod voor de jaargang 2017-2018 vastgesteld en gecommuniceerd via de genoemde website en de regionale weekbladen.
De mensen die hun behoefte of aanbod hebben aangegeven worden persoonlijk geïnformeerd.

Check Also

Cultuurbus bezoekt Hermitage

Lansingerland – De werkgroep Lansingerland – Cultuurbus SWSL organiseert voor 55-plussers op woensdag 12 april …