vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » fbpost » Netwerken en gezond gaan goed samen op Gezond en Welzijnsbeurs

Netwerken en gezond gaan goed samen op Gezond en Welzijnsbeurs

Netwerken en gezond gaan goed samen op Gezond en Welzijnsbeurs

Berkel en Rodenrijs – De voor de derde keer georganiseerde Gezond en Welzijnsbeurs werd ook ditmaal weer een succes. De bezoekers hadden gerichte vragen en lieten zich uitgebreid informeren. Ook de standhouders waren tevreden. Ze leerden niet alleen elkaar weer wat beter kennen, maar ook konden zij veel van hun expertise doorgeven aan de bezoekers bij hun stand.

Trees Borkus-Henskens

De deuren van Rehoboth gingen zaterdagochtend om elf uur open en meteen al vanaf het begin kwamen belangstellenden een kijkje nemen. De loop bleef er de hele dag in, maar de algehele mening was, dat er meer mensen vooraf al wisten waar ze iets meer van te weten wilden komen en daar ook wat langer de tijd voor namen. Dus met gerichte vragen naar de mensen die hen welkom heetten.

Volle zaal

Een dertigtal standhouders in de gezond- en welzijnssector had een plek ingenomen en de variatie was groot. Een groot deel ervan werkt in de eerste- of tweede lijns zorg en heeft zich daar helemaal in gespecialiseerd. Het was een pure informatie- en geen verkoopbeurs voor iedereen, dus vragen en informeren stond vrij en dat werd veelvuldig gedaan.
Tijdens de beurs hield de praktijk van Wilma Harreman in haar stand eeen prijsvraag. De winnaar is Marly Mulder uit Berkel en Rodenrijs. Ze won een gratis PAS stoelconsult (PAS staat voor Physio acoustic Sound therapie).
Na afloop kon tevreden teruggekeken worden op de dag. “Met als belangrijkste punt van deze beurs, dat er niet alleen gekeken en gewandeld werd, maar dat er hele gerichte vragen werden gesteld en er veel contacten zijn gelegd,” was ook de ervaring van organisator Simone Roodenberg.

Check Also

Jobhulpmaatje – Samen werkt het!

Lansingerland - JobHulpMaatje werkt in meerdere Nederlandse steden al met succes. Door middel van maatjes- en groepstrajecten steunt zij werkzoekenden en helpt ze op weg naar passend werk. Op 28 mei start de eerste JobGroup in Pand 58.