maandag 29 mei 2017 | week 22
Home » fbpost » Netwerken en gezond gaan goed samen op Gezond en Welzijnsbeurs

Netwerken en gezond gaan goed samen op Gezond en Welzijnsbeurs

Netwerken en gezond gaan goed samen op Gezond en Welzijnsbeurs

Berkel en Rodenrijs – De voor de derde keer georganiseerde Gezond en Welzijnsbeurs werd ook ditmaal weer een succes. De bezoekers hadden gerichte vragen en lieten zich uitgebreid informeren. Ook de standhouders waren tevreden. Ze leerden niet alleen elkaar weer wat beter kennen, maar ook konden zij veel van hun expertise doorgeven aan de bezoekers bij hun stand.

Trees Borkus-Henskens

De deuren van Rehoboth gingen zaterdagochtend om elf uur open en meteen al vanaf het begin kwamen belangstellenden een kijkje nemen. De loop bleef er de hele dag in, maar de algehele mening was, dat er meer mensen vooraf al wisten waar ze iets meer van te weten wilden komen en daar ook wat langer de tijd voor namen. Dus met gerichte vragen naar de mensen die hen welkom heetten.

Volle zaal

Een dertigtal standhouders in de gezond- en welzijnssector had een plek ingenomen en de variatie was groot. Een groot deel ervan werkt in de eerste- of tweede lijns zorg en heeft zich daar helemaal in gespecialiseerd. Het was een pure informatie- en geen verkoopbeurs voor iedereen, dus vragen en informeren stond vrij en dat werd veelvuldig gedaan.
Tijdens de beurs hield de praktijk van Wilma Harreman in haar stand eeen prijsvraag. De winnaar is Marly Mulder uit Berkel en Rodenrijs. Ze won een gratis PAS stoelconsult (PAS staat voor Physio acoustic Sound therapie).
Na afloop kon tevreden teruggekeken worden op de dag. “Met als belangrijkste punt van deze beurs, dat er niet alleen gekeken en gewandeld werd, maar dat er hele gerichte vragen werden gesteld en er veel contacten zijn gelegd,” was ook de ervaring van organisator Simone Roodenberg.

Check Also

Gemengde gevoelens over examens voor David, Franko en Chris

Lansingerland - De examens zitten erop voor leerlingen van de middelbare scholen in Lansingerland. Een stressvolle periode komt daarmee voor velen ten einde. Vorige week was in deze krant een artikel te lezen over drie leerlingen uit Lansingerland, die net hun tweede examen hadden gemaakt. Hoe is het David Barends en Franko Petkovic van Melanchthon Bergschenhoek en Chris Bogaards van het Wolfert Lyceum verder vergaan?