zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Advertorial » Goud voor de barbecueworst van Keurslager Berkel en Rodenrijs

Goud voor de barbecueworst van Keurslager Berkel en Rodenrijs

Goud voor de barbecueworst van Keurslager Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring is de inzending van Keurslager Berkel en Rodenrijs met de hoogst haalbare score bekroond. En dat betekent goud voor deze barbecueworst. De vakkundige jury heeft de barbecueworst van de keurslager uit Berkel en Rodenrijs uitgebreid gekeurd en de conclusie was dan ook unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is.

“De barbecueworst is altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen, onze klanten zijn er gek op en we besteden dan ook veel aandacht aan het productieproces van onze barbecueworsten.” aldus de bekroonde keurslager. “Wij vinden het belangrijk om te werken met de beste grondstoffen en we weten ook precies wat er in onze barbecueworsten gaat. Zo kunnen we de, volgens ons, lekkerste smaak garanderen!”.
Het juryrapport liegt er niet om, met 100 punten kreeg deze barbecueworst welverdiend goud!
Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Berkel en Rodenrijs dan bent u altijd welkom in de slagerij aan het Westerplein in Berkel en Rodenrijs om te proeven.

Check Also

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong Zoetermeer – De bezoekers stonden in rijen voor de deur …