zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Sport » Vanwege 10-jarig bestaan krijgen deelnemers Jeugdkamp 2017 een nieuw
shirt

Vanwege 10-jarig bestaan krijgen deelnemers Jeugdkamp 2017 een nieuw
shirt

Jeugd Volley 2B loopt hard voor eigen club

Vanwege 10-jarig bestaan krijgen deelnemers Jeugdkamp 2017 een nieuw
shirt

Bergschenhoek – Een trouw lid zijn van een sportvereniging is al prijzenswaardig, maar als je je dan ook nog laat sponsoren om voor de club geld binnen te halen is natuurlijk helemaal fantastisch. Zaterdag 13 mei meldden zich ruim honderd jeugdleden van sportvereniging Volley 2B bij sporthal de Ackers om daarna gezamenlijk naar het A.M.G. Schmidtpark te gaan. Daar was de start van de sponsorloop die alles te maken had met het 10-jarig jubileum van de vereniging.

John Hofman

Met stoepkrijt hadden enkele leden een professionele start en finish op het looppad geschilderd en op het grasveld stond het springkussen, gesponsord door Jumbo Veltrop Bergschenhoek, al gereed om de lopertjes na afloop een ‘cooldown’ te geven door sportief te gaan springen. Ook de chips en het drinken werden door Veltrop gesponsord. Om elkaar wat ruimte te geven werd er in twee groepen gestart.
Er is dit jaar weer een Jeugdkamp voor de leden van 9 tot 18 jaar. Van de opbrengst van de zaterdag gehouden sponsorloop wil Volley 2B de deelnemers aan dit kamp een nieuwe trui/shirt geven. Dat heeft dus alles te maken met het 10-jarig bestaan dat dit jaar wordt gevierd. Het gaat goed met de vereniging. Er zijn nu bijvoorbeeld vijf herenteams en dat zullen er in 2018 waarschijnlijk zeven zijn! De club is nog steeds groeiende. Er is recent een zogenaamde startersgroep opgericht, waarvoor zich 20 volwassenen hebben aangemeld die weer vanaf nul willen beginnen met volleybal. Daarnaast kent de vereniging uiteraard nog heel veel jeugdteams. Vanaf 4/5 jaar is men welkom.
De sponsorloop zaterdag bestond uit rondjes van 450 meter. Hoe meer rondjes, des te meer geld kwam er binnen. Er werd maximaal drie kwartier gelopen. En nu maar afwachten welk mooi shirt ze zullen krijgen tijdens het jeugdkamp, waar zo’n 70 kinderen aan zullen deelnemen. Dat wordt een ‘zware’ maar heel gezellige week voor de leiding!

Check Also

Soccer Boys – Be Fair: 1-1

Bleiswijk – Een wedstrijd die voor beide ploegen weinig belangen meer had. Daarom ook had …