woensdag 20 september 2017 | week 38
Home » Sport » Uitslagen Aart van Hovenloop

Uitslagen Aart van Hovenloop

Bleiswijk – Dit jaar staan er minder Aart van Hovenlopen in de hardloopagenda dan in voorgaande jaren. De eerste van 2017 vond plaats op zondag 7 mei. De af te leggen afstand was 10 kilometer. De loopomstandigheden waren prima met bewolkt maar droog weer. Bij de dames wist Barbara Ammerlaan als eerste de finish te bereiken 46.37. Tineke Stolk wist een tweede plek te bemachtigen in 47.56. Daniëlle Ammerlaan finishte als derde vrouw in 48.18. Bij de heren bekende namen op het podium. Bart Roefs was de snelste in 40.55. Het zilver was voor Waldo Karbaat 41.11 en Jack van Schie moest genoegen nemen met brons 41.30.

Check Also

Soccer Boys kijkt uit naar de start van de competitie

Bleiswijk - Na de bekerronde waarin Soccer Boys ongeslagen naar de volgende ronde gaat en enkele nuttige oefenwedstrijden lijkt de formatie van de Bleiswijkse voetbalvereniging klaar voor een nieuwe competitie. Na de degradatie van verleden seizoen uit de tweede klasse zijn er nieuwe kansen voor de ploeg van trainer Robert Linthorst. Zaterdag werd Zwarte Pijl met 2-0 verslagen.