vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Sport » Uitslagen Aart van Hovenloop

Uitslagen Aart van Hovenloop

Bleiswijk – Dit jaar staan er minder Aart van Hovenlopen in de hardloopagenda dan in voorgaande jaren. De eerste van 2017 vond plaats op zondag 7 mei. De af te leggen afstand was 10 kilometer. De loopomstandigheden waren prima met bewolkt maar droog weer. Bij de dames wist Barbara Ammerlaan als eerste de finish te bereiken 46.37. Tineke Stolk wist een tweede plek te bemachtigen in 47.56. Daniëlle Ammerlaan finishte als derde vrouw in 48.18. Bij de heren bekende namen op het podium. Bart Roefs was de snelste in 40.55. Het zilver was voor Waldo Karbaat 41.11 en Jack van Schie moest genoegen nemen met brons 41.30.

Check Also

Eerste skatetocht van MyLife smaakt naar meer

Berkel en Rodenrijs - Ze stonden te trappelen om in actie te komen; de grote groep skaters die zich vrijdagavond 18 mei verzamelde bij MyLife aan de Berkelse Poort om van start te gaan met de voor de eerste keer door de sportschool georganiseerde skatetocht.