woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Mooie prestatie Kees Voogt

Mooie prestatie Kees Voogt

Bergschenhoek/Bleiswijk – Kees Voogt, Kievit-lid en Doto-looptrainer, kwam zaterdag 13 mei in actie in het Westland, bij de omloop van Ter Heijde. Een pittige wedstrijd over 10 kilometer waarvan 5 km over het strand. In zijn leeftijdscategorie M60+ wist Kees de eerste plaats te behalen met een eindtijd van 44.20.

Check Also

Eerste editie van Highland Hockey smaakt naar meer

Berkel en Rodenrijs - Vier jaar achtereen organiseerde HBR een indoortoernooi; een zaalhockeytoernooi waarvoor de jeugdteams van hockeyverenigingen uit het hele land zich konden inschrijven. Het toernooi groeide en in Oostmeer werden steeds meer, maar ook betere teams ontvangen. Dit jaar werd besloten er een andere invulling aan te geven. Dat resulteerde in de start van Highland Hockey.