donderdag 25 mei 2017 | week 21
Home » Sport » Tweedaags toernooi groot succes voor Sushiho

Tweedaags toernooi groot succes voor Sushiho

Tweedaags toernooi groot succes voor Sushiho

Lansingerland – In het weekend van 13 en 14 mei nam sportsclub Sushiho deel aan twee toernooien: zaterdag de Beker der Kempen en zondag de Kodo Cup. Elk toernooi met zeventien vechters. Het leverde 33 podiumplekken op voor de vereniging uit Lansingerland.

Deelname aan twee toernooien in één weekend betekent dat binnen de organisatie geschoven moet worden en dat er veel vrijwilligers nodig zijn. Leden namen lessen over, het gehele vechtteam werd op de dag ondersteund door een coach of assistent, er was een scheids en alle ouders waren aanwezig voor de verzorging en het maken van foto’s en filmpjes. Hoofdsponsor Aircoplan wordt eveneens bedankt voor de hulp.
Er moest veel gevochten worden en daarbij gaven de vechters het maximale. Voor het eerst namen meer meisjes dan jongens deel.
De podiumwinnaars van Sushiho zijn:
Beker der Kempen: eerste werden Mischa, Kenley, Sem, Megan P, Merel, Stijn (twee keer), Myron, Lyanne, Maureen, Elise, Jamila, Kai en Jayden. Tweede: Kayleigh en Cathelijne. Derde: Rechano en Djayman.
Kodo Cup: eerste werden Aimee, Maureen, Megan P, Lyanne, Jayden, Quinty, Sven, Sem, Mischa
en Kayleigh. Tweede: Stijn en Liv. Derde: Cathelijne, Merel en Kyara. De vierde plek ging naar Elise en de 5e plek naar Jamila.

Check Also

Uitslagen PV De Vrijheid

Bergschenhoek – Zaterdag 20 mei werden er om 07.15 uur 629 duiven gelost voor een …