vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Advertorial » Bij Annet verovert eigen plek

Bij Annet verovert eigen plek

Bij Annet verovert eigen plek

Zonne- en bewegingsstudio Bij Annet opende een jaar geleden de deuren in de Dorpsstraat en in korte tijd lijkt het alsof de studio er al jaren zit. Voor veel klanten inmiddels een vertrouwd adres en dat niet alleen. Het is er altijd gezellig en ook als er even gewacht moet worden schuiven de klanten graag aan aan de grote tafel waar ‘toevallig’ net een koffiezetapparaat naast staat.

Eigenaresse Annette van der Kooij heeft er niet alleen een gezellige, maar ook professionele studio van weten te maken waar inmiddels veel vaste klanten van alle leeftijden komen sporten of een kleurtje krijgen. Zij wordt daarin terzijde gestaan door drie vaste medewerkster, te weten dochter Linda, Eline en moeder Hennie en ook zoon Mark draagt op drukke momenten zijn steentje bij waardoor het een echt familiebedrijf is.

Mogelijkheden

Bij Annet heeft een drietal professionele zonnebanken waar voor iedereen een goed zonneadvies voor gegeven kan worden. Er ligt altijd een schone handdoek en een brilletje klaar. Daarnaast biedt Bij Annet diverse mogelijkheden om te sporten. De studio gebruikt het trainingsprogramma van Slender You met de zes bijbehorende gemotoriseerde bewegingstoestellen waarop men onbelast de spieren en gewrichten soepel kan maken en houden. Tevens beschikt de studio over een tweetal infrarood apparaten die helpen op een plezierige manier gericht af te vallen. De medewerkers van Bij Annet geven persoonlijk en op maat gemaakt advies over de beste manier om gewicht kwijt te raken. Men kan ook in de studio terecht om onder begeleiding af te vallen met een proteïnedieet.

De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.bijannet.nl. Nog geen cadeautje voor Moederdag gegeven? Verwen haar alsnog met een cadeaubon van Bij Annet!

Check Also

Kinderpsycholoog Martijn richt zich op doelmatige aanpak

Elke dinsdag arriveert kinderpsycholoog Martijn Aalberts in Berkel en Rodenrijs om er praktijk te houden. De overige dagen werkt hij vanuit zijn praktijk in Delft. Collega Dize Mesters werkt in Bleiswijk. Dat er behoefte bestaat aan een kinderpsycholoog moge duidelijk zijn; in het achterliggende jaar, zo blijkt uit landelijke onderzoek, heeft één op de tien kinderen psychische hulp gehad.