maandag 21 mei 2018 | week 21
Home » Advertorial » Winkeliers Berkel Centrum zetten moeders in het zonnetje
Aan het einde van de dag met een ‘nieuw’ kapsel

Winkeliers Berkel Centrum zetten moeders in het zonnetje

Winkeliers Berkel Centrum zetten moeders in het zonnetje

Berkel en Rodenrijs – Twee moeders stonden zaterdag 13 mei een dag lang in de schijnwerpers. Zij waren de winnaars van een Moederdag metamorfose, aangeboden door de winkeliersvereniging van Berkel Centrum.

Trees Borkus-Henskens

Iedereen kon zijn of haar moeder aanmelden als hij of zij vond dat zij in aanmerking zou mogen komen voor de metamorfose. Ruim 70 aanmeldingen kwamen binnen, waarna 27 moeders werden uitgenodigd zaterdagochtend rond de klok van tienen present te zijn bij Verhage in Berkel Centrum.

Ester en Brenda

De genomineerden werden verrast op koffie en gebak, waarna de twee winnaars bekend werden gemaakt: Ester van den Bulk en Brenda van Velthoven, beiden uit Berkel en Rodenrijs. De 25 andere moeders ontvingen allemaal een goodybag en tevens wonnen dertien van hen nog een extra verrassingsprijs. Dus niemand ging met lege handen naar huis.

Een drukke dag

Voor Ester en Brenda wachtte een drukke dag. Bij een groot aantal winkels in het centrum mochten zij kleding, schoenen, lingerie en een zonnebril uitzoeken, ze werden verrast op lekkernijen, cadeaubonnen, een overheerlijke lunch, een fraai boeket, een stoelmassage, een bezoek aan de kapper, de schoonheidsspecialiste, een tijdschriftenpakket, een doos bonbons en bij het naar huis gaan ging er tevens een tas vol boodschappen en een goed gevulde tas voor een barbecuefeestje mee naar huis.
Wat ze ervan vonden? Ze lieten zich uitgebreid verwennen en waren aan het einde van de zaterdag beduusd over zoveel verrassingen en verwennerijen. Thuis konden ze alle tasjes op hun gemak uitpakken en nog eens nagenieten van hetgeen hen overkomen was; volgens de aanmelders volkomen verdiend!

Check Also

Hoge Raad stelt eisen aan ‘landjepikken’

Het begrip ‘landjepikken’ waarbij de gebruiker van een stuk grond - vaak snippergroen van de gemeente - er vanuit gaat dat hij het na een bepaald aantal jaren als zijn eigen grond kan beschouwen is bekend, maar is complexer geworden. Wil je een beroep doen op verjaring dan zul je moeten aantonen dat je de grond al twintig jaar als bezitter gebruikt en bovendien dat de andere partij (de rechtmatige eigenaar) al minimaal vijf jaar wist dat hij er als eigenaar niets aan heeft gedaan.