zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Stichting Avond4daagse overhandigt cheque aan Jeugdfestival

Stichting Avond4daagse overhandigt cheque aan Jeugdfestival

Stichting Avond4daagse overhandigt cheque aan Jeugdfestival

Berkel en Rodenrijs – De Stichting Avond4daagse Berkel en Rodenrijs maakt ieder jaar een keuze aan welk goed doel ze een bedrag zal schenken. Dit geld wordt vrijgemaakt uit het inschrijfgeld dat de stichting ontvangt tijdens de jaarlijkse Avond4daagse. De gelukkige dit jaar is de Stichting Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs, die het geld goed kan gebruiken.

John Hofman

De overhandiging vond woensdag 10 mei plaats op de plek waar de Avond4daagse ieder jaar start: het evenemententerrein naast zwembad de Windas. Voorzitter Loek Vijverberg reikte de cheque ter waarde van € 1.500 uit aan twee bestuursleden van het Jeugdfestival, Marieke van Beekum en Gertjan van Vuuren. In 2016 waren er 5000 lopers, waarvan 3000 zich hadden ingeschreven. De anderen liepen sportief, maar gratis mee. De stichting doet daar niet zo moeilijk over, maar hoopt dat dit jaar meer mensen zich laten inschrijven. Deelname kost slechts rond de € 4,50 per persoon, terwijl een begeleider (zoals de ouder) maar € 1 hoeft te betalen. Bovendien is het uiteindelijk voor het goede doel!
Inschrijven voor de Avond4daagse 2017 is op dinsdag 30 mei, van 19.30 tot 20.30 uur in het Scoutinggebouw aan de Burg. Hendrixstraat én voor de start op de eerste loopavond (13 juni) op het evenemententerrein. De Avond4daagse wordt gehouden van dinsdag 13 juni t/m vrijdag 16 juni. Houd deze avonden dus vrij!

Check Also

Buurttoezicht brengt licht in de duisternis

Bleiswijk - Samen met vertegenwoordigers van zowel de gemeente als politie gingen vrijwilligers van Buurttoezicht dinsdagavond op pad in verschillende wijken van Bleiswijk. Nadat enkele dagen eerder de Boa’s door de wijken liepen en daar hele donkere huizen tegenkwamen waar geen enkele lamp brandde maakten zij daar een aantekening van. Vervolgens gingen groepjes dinsdagavond met de lijstjes van rond de vijftig adressen de wijken in.