woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Doek gevallen voor Soccer Boys

Doek gevallen voor Soccer Boys

Maassluis/Bleiswijk – Na eerder tweemaal via de nacompetitie het vege lijf te hebben gered heeft Soccer Boys nu wel de tweede klasse status verloren. De formatie van trainer Robert Linthorst kon in Maassluis nog wel een 1-1 deling bereiken, maar dat was gezien de andere uitslagen niet voldoende om van een rechtstreekse degradatieplaats af te komen. Ook VDL had nog een punt nodig om de nacompetitie te ontlopen. Een vroege fout van Marc Termeulen stond al na acht minuten aan de basis van een voorsprong voor thuisclub VDL. Het moet gezegd worden dat Soccer Boys in het vervolg genoeg kansen op de gelijkmaker kreeg. Cor van Egmond twee meter voor het doel en Wilmar Zeelenberg konden echter het doel van de thuisclub niet vinden. Ferry Bross schoot nog een keer via de onderkant van de lat zonder resultaat.
De tweede helft werd een slijtageslag. Zeker toen Soccer Boys via Cor van Egmond uit een kopbal de gelijkmaker had gescoord. VDL schoot ook nog een keer op de paal, maar winst voor beide partijen bleef uit in een wedstrijd die vervolgens een ware slijtageslag werd.
Een matig optreden van de Bleiswijkse formatie deze competitie die slecht werd begonnen en niet op tijd de opleving kreeg om de onderste regionen te verlaten.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.