woensdag 23 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen » Stem op genomineerden Sport- en Cultuurtalent 2017

De gemeente Lansingerland organiseert op donderdag 8 juni de tweede editie van het Talentenbal. De afgelopen weken konden verenigingen en inwoners van Lansingerland jongeren tot en met 17 jaar en woonachtig in Lansingerland aanmelden als talent. De twee talenten met de meeste stemmen winnen op 8 juni de titel Sporttalent of Cultuurtalent van het Jaar!

Stem op genomineerden Sport- en Cultuurtalent 2017

Stem op genomineerden Sport- en Cultuurtalent 2017

De gemeente Lansingerland organiseert op donderdag 8 juni de tweede editie van het Talentenbal. De afgelopen weken konden verenigingen en inwoners van Lansingerland jongeren tot en met 17 jaar en woonachtig in Lansingerland aanmelden als talent. De twee talenten met de meeste stemmen winnen op 8 juni de titel Sporttalent of Cultuurtalent van het Jaar!

Breng nu uw stem uit op uw favoriete talent. Stemmen kan tot maandag 29 mei 12.00 uur op www.lansingerland.nl/talentenbal. De uitslag blijft nog even spannend. Wethouder Ankie van Tatenhove maakt de winnaars bekend op het Talentenbal op 8 juni.

Nominaties Cultuurtalenten:

Anna Smit (17), theater
Fleur Bonnewits (14) zang

Nominaties Sporttalenten:

Marijn den Hartog, 17 jaar, schaken
Damian Pronk, 17 jaar, kyokushin karate
Kay Greebe, 10 jaar, skiën
Nikita van Delzen, 14 jaar, paardrijden
Anouk Koevermans, 13 jaar, tennis
Jetske Mooldijk, 15 jaar, atletiek
Thomas Jansen, 15 jaar, zwemmen
Christy Geurts, 15 jaar, zwemmen
G-team HVB, 9-19 jaar, hockey
Charissa Kuiper, 16 jaar, badminton
Desi Fierlier, 17 jaar, beachvolleybal
Julia Crins, 8 jaar, atletiek
Jeremy Brinkers, 14 jaar, schaatsen/skeeleren/shorttrack.

De volledige omschrijvingen en de foto’s van de talenten staan ook op www.lansingerland.nl/talentenbal.

Check Also

Kom kennismaken met organisaties die Maatjes zoeken

Lansingerland - In onze gemeente zijn diverse maatschappelijke organisaties op zoek naar vrijwilligers die aan de slag willen als Maatje. Samen stellen zij zich voor tijdens de informatiemarkt op zaterdag 26 mei van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie van de markt is Ontmoet!, Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek (gebouw de Stander). Bezoek de markt en maak kennis met het werk van Maatjes en de organisaties.