zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Stem op genomineerden Sport- en Cultuurtalent 2017

De gemeente Lansingerland organiseert op donderdag 8 juni de tweede editie van het Talentenbal. De afgelopen weken konden verenigingen en inwoners van Lansingerland jongeren tot en met 17 jaar en woonachtig in Lansingerland aanmelden als talent. De twee talenten met de meeste stemmen winnen op 8 juni de titel Sporttalent of Cultuurtalent van het Jaar!

Stem op genomineerden Sport- en Cultuurtalent 2017

Stem op genomineerden Sport- en Cultuurtalent 2017

De gemeente Lansingerland organiseert op donderdag 8 juni de tweede editie van het Talentenbal. De afgelopen weken konden verenigingen en inwoners van Lansingerland jongeren tot en met 17 jaar en woonachtig in Lansingerland aanmelden als talent. De twee talenten met de meeste stemmen winnen op 8 juni de titel Sporttalent of Cultuurtalent van het Jaar!

Breng nu uw stem uit op uw favoriete talent. Stemmen kan tot maandag 29 mei 12.00 uur op www.lansingerland.nl/talentenbal. De uitslag blijft nog even spannend. Wethouder Ankie van Tatenhove maakt de winnaars bekend op het Talentenbal op 8 juni.

Nominaties Cultuurtalenten:

Anna Smit (17), theater
Fleur Bonnewits (14) zang

Nominaties Sporttalenten:

Marijn den Hartog, 17 jaar, schaken
Damian Pronk, 17 jaar, kyokushin karate
Kay Greebe, 10 jaar, skiën
Nikita van Delzen, 14 jaar, paardrijden
Anouk Koevermans, 13 jaar, tennis
Jetske Mooldijk, 15 jaar, atletiek
Thomas Jansen, 15 jaar, zwemmen
Christy Geurts, 15 jaar, zwemmen
G-team HVB, 9-19 jaar, hockey
Charissa Kuiper, 16 jaar, badminton
Desi Fierlier, 17 jaar, beachvolleybal
Julia Crins, 8 jaar, atletiek
Jeremy Brinkers, 14 jaar, schaatsen/skeeleren/shorttrack.

De volledige omschrijvingen en de foto’s van de talenten staan ook op www.lansingerland.nl/talentenbal.

Check Also

Flinke belangstelling voor concert geeft weer hoop voor de toekomst

Bleiswijk - De stoelen stonden weer netjes in rijen opgesteld tijdens het Najaarsconcert van muziekvereniging Crescendo, zaterdag 11 november in 't Web. Dat is ook een noodzaak als je gaat 'vliegen' om diverse landen te bezoeken, want het thema was 'Vlieg met me mee'. Heel fijn was, dat nagenoeg alle stoelen bezet waren en dat geeft Crescendo moed om fris en fruitig door te gaan waarmee ze bezig is: mooie muziek maken en de mensen een fijne avond te bezorgen. Zaterdagavond lukte dat perfect.