zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Sport » Millennium jeugdvoetbaltoernooi

Millennium jeugdvoetbaltoernooi

Pijnacker/Berkel en Rodenrijs – In het weekend van 20-21 mei staat het 18e Millennium jeugdvoetbaltoernooi bij Oliveo in Pijnacker op de kalender. Met het jaarlijkse toernooi dat in het jaar 2000 van start is gegaan, biedt Oliveo een uniek evenement voor ongeveer 350 kinderen uit het hele land, onder andere ook CVV Berkel.
Dit weekend (20 en 21 mei), aanvang 11.00 uur, zullen uit alle hoeken van het land de O13 en O15 jeugd hun wedstrijden gaan spelen. Op zaterdag worden de poulewedstrijden gespeeld en op zondag staan de kruisfinales op het programma. Natuurlijk zal ook het tentenkamp weer opgebouwd zijn waardoor er door veel kinderen en hun begeleiders op het sportcomplex overnacht kan worden. Ook de nevenactiviteiten, zoals het zwemmen, levend tafelvoetbal, doelschieten en Dj’s staan weer op het programma.
Oliveo is gevestigd op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker.

Check Also

Soccer Boys – Be Fair: 1-1

Bleiswijk – Een wedstrijd die voor beide ploegen weinig belangen meer had. Daarom ook had …