woensdag 21 maart 2018 | week 12
Home » Sport » Millennium jeugdvoetbaltoernooi

Millennium jeugdvoetbaltoernooi

Pijnacker/Berkel en Rodenrijs – In het weekend van 20-21 mei staat het 18e Millennium jeugdvoetbaltoernooi bij Oliveo in Pijnacker op de kalender. Met het jaarlijkse toernooi dat in het jaar 2000 van start is gegaan, biedt Oliveo een uniek evenement voor ongeveer 350 kinderen uit het hele land, onder andere ook CVV Berkel.
Dit weekend (20 en 21 mei), aanvang 11.00 uur, zullen uit alle hoeken van het land de O13 en O15 jeugd hun wedstrijden gaan spelen. Op zaterdag worden de poulewedstrijden gespeeld en op zondag staan de kruisfinales op het programma. Natuurlijk zal ook het tentenkamp weer opgebouwd zijn waardoor er door veel kinderen en hun begeleiders op het sportcomplex overnacht kan worden. Ook de nevenactiviteiten, zoals het zwemmen, levend tafelvoetbal, doelschieten en Dj’s staan weer op het programma.
Oliveo is gevestigd op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker.

Check Also

TOGB blijft grossieren in delingen

Berkel en Rodenrijs - Voor de achtste maal deze competitie heeft TOGB genoegen moeten nemen met een deling. Het bezoekende CVV Zwervers kreeg enkele minuten voor tijd op gelukkige wijze een strafschop en kon zodoende de verkregen voorsprong van TOGB ongedaan maken, 1-1. TOGB-trainer Ronald Ermes zei na afloop, dat zijn ploeg zich niet had beloond gezien de betere kansen, ook nu weer.