vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Lezersschrijven » Wilt u mij helpen?

Wilt u mij helpen?

Mijn naam is Hans Cieremans en met ingang van donderdag 18 mei wil ik op de radiozender van RTV Lansingerland een programma gaan uitzenden met de titel ‘ZorgSaam’.
De uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en ik wil daarin de zorgsector in de gemeente Lansingerland zo breed mogelijk onder de aandacht gaan brengen van de luisteraars. Dat wil ik doen door gasten uit te nodigen in de studio om zo met hen in gesprek te gaan. Iedereen die iets met de zorg in de regio te maken heeft kan zich bij mij aanmelden om een keer mijn gast te zijn. Het maakt niet uit of u een arts, een ziekenverzorgende, een thuiszorgmedewerker, een vrijwilliger, een mantelzorger, een fysiotherapeut, een maatschappelijk werkende, een kok, een onderhoudsmonteur, beleidsmedewerker, administrateur, een cliënt of wat dan ook bent in de zorg. Ik nodig u via deze brief uit om zich op te geven om een keer als gast in mijn uitzending te komen met uw verhaal en uw muziekkeuze. U mag ook met meerderen tegelijk komen (maximaal drie personen). Het moet een informatief en spontaan programma worden, waar mensen graag naar willen gaan luisteren.
Met deze brief wil ik een netwerk op gaan bouwen en ik hoop zo een planning te maken, waarop gasten staan vermeld die bij mij in de uitzending gaan komen.
Wilt u meedoen? Laat me dat dan weten. Stuur een e-mail naar h.cieremans@hotmail.com en vermeld uw naam, uw relatie met de zorg in Lansingerland, uw e-mailadres en uw telefoonnummer. Ook ideeën voor het programma zelf zijn van harte welkom.

Hans Cieremans
Lansingerland

Check Also

Verkeersveiligheid N209

De oplossing voor het verhogen van de verkeerveiligheid op de N209 wordt nu gezocht in …