woensdag 23 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen » Kinderburgemeester van de Rotte gezocht

Kinderburgemeester van de Rotte gezocht

Rotte – Stichting Plezierrivier de Rotte en Recreatieschap Rottemeren zijn voor het weekend van 30 juni t/m 2 juli 2017 op zoek naar een kinderburgemeester van de Rotte. De kinderburgemeester opent op vrijdagmiddag 30 juni de Rotteconferentie en lanceert samen met een wethouder op zaterdag 1 juli het nieuwe Vaarnetwerk de Rotte tijdens het ROTTErdam Waterweekend. Je ambtsperiode duurt in principe e?e?n weekend.
Wil jij de eerste kinderburgemeester van de Rotte worden? Stuur dan je ideee?n in om van de Rotte in de toekomst een echte plezierrivier te maken. De drie kinderen met de beste ideee?n worden uitgenodigd voor de verkiezing van kinderburgemeester. De verkiezing is in de Huiskamer van de Rotte in Rotterdam Crooswijk. Je vertelt aan de jury waarom jij geschikt bent als kinderburgemeester van de Rotte. De onafhankelijke jury, bestaande uit drie personen, kiest vervolgens de kinderburgemeester.
Voorwaarden: je zit in groep 7 of groep 8 van de basisschool, woont in de gemeente Lansingerland, Zuidplas of Rotterdam, je bent beschikbaar op vrijdag 30 juni van 14.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 1 juli van 12.00 tot 17.00 uur.
Stuur je ideee?n voor 31 mei in via derotte.nl/kinderburgemeester. Je mag zelf weten hoe je je ideee?n instuurt: bijvoorbeeld door ze op te schrijven, te tekenen of er een filmpje of Powerpointpresentatie van te maken.

Check Also

Kom kennismaken met organisaties die Maatjes zoeken

Lansingerland - In onze gemeente zijn diverse maatschappelijke organisaties op zoek naar vrijwilligers die aan de slag willen als Maatje. Samen stellen zij zich voor tijdens de informatiemarkt op zaterdag 26 mei van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie van de markt is Ontmoet!, Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek (gebouw de Stander). Bezoek de markt en maak kennis met het werk van Maatjes en de organisaties.