woensdag 23 mei 2018 | week 21
Home » Sport » Soccer Boys zaterdag 8 kampioen

Soccer Boys zaterdag 8 kampioen

Soccer Boys zaterdag 8 kampioen

Bleiswijk – Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Soccer Boys zaterdag 8 kampioen geworden. Het kampioenschap werd op 22 april behaald. Op de foto v.l.n.r. staand: Kevin, Pim, Brian, Jeroen, Patrick v.d. B., Rolf, Michel, Marc, Michael en Ben. Zittend Emile, George, Colin, Patrick L., Floris, Gianno en Robin. Liggend: Joost. Björn was afwezig. Foto: Soccer Boys.

Check Also

Vier sponsoren voor Ballen in Berkel

Berkel en Rodenrijs - De start van Ballen in Berkel komt steeds dichterbij en het lijkt erop dat we vanaf 1 juni weer een paar heerlijke vrijdagavonden tegemoet gaan op de club. Met 32 gezellige ploegen, vier toffe dj’s én vier fijne sponsoren is er een fraaie basis voor een geslaagde vierde editie van deze 7x7-competitie. Vier sponsoren ja, voor elke vrijdagavond één.