woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Soccer Boys zaterdag 8 kampioen

Soccer Boys zaterdag 8 kampioen

Soccer Boys zaterdag 8 kampioen

Bleiswijk – Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Soccer Boys zaterdag 8 kampioen geworden. Het kampioenschap werd op 22 april behaald. Op de foto v.l.n.r. staand: Kevin, Pim, Brian, Jeroen, Patrick v.d. B., Rolf, Michel, Marc, Michael en Ben. Zittend Emile, George, Colin, Patrick L., Floris, Gianno en Robin. Liggend: Joost. Björn was afwezig. Foto: Soccer Boys.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.