vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » Open Dag kanovereniging

Open Dag kanovereniging

Zoetermeer – De Zoetermeerse Kanovereniging De Sprinters organiseert op zondag 22 mei van 12.00 tot 16.00 uur een open dag. Deze kanovereniging richt zich op het recreatievaren en organiseert geen wedstrijden. Genieten van het kanoën en de omgeving staat voorop. Heb je geen kano en geen ervaring? Geen probleem. De vereniging beschikt over verenigingsboten voor leden die nog geen eigen boot hebben. De techniek leer je van ervaren kanoërs. De enige voorwaarde is dat je kunt zwemmen. Op de Open Dag is er de mogelijkheid om een stukje te varen. Dat gaat onder begeleiding. Belangstellenden zijn van harte welkom in het verenigingsgebouw in recreatiegebied Noord Aa, Aziëweg tegenover parkeerplaats nr 1.
In juni biedt ZKV De Sprinters de mogelijkheid om op drie woensdagavonden de Kano Kennismakings Cursus mee te maken. Onder begeleiding maakt men kennis met bijvoorbeeld peddeltechniek en veiligheidsaspecten. De cursus begint op woensdagavond 7 juni.
Informatie is te verkrijgen door een mail te sturen naar: info@zkvdesprinters.nl.

Check Also

Voetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: Valken’ 68 – Berkel TOGB – Sepper Altius 17.15 uur Soccer Boys – Monster …

Geef een reactie