zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Sport » Beachseizoen feestelijk geopend!

Beachseizoen feestelijk geopend!

Beachseizoen feestelijk geopend!

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 6 mei is officieel het beachvolleybalseizoen van Volley2b geopend. Het geluk was aan de zijde van de deelnemers, want deze zaterdag was een spaarzame zonnige dag en het veld lag er direct heel mooi bij. Tijd om het seizoen af te trappen met een openingstoernooi voor de jeugd en voor de senioren. De deelnemers lieten gelijk hun fanatieke kant op het beachveld, wat vorig seizoen in gebruik is genomen en te vinden is op sportpark het Hoge Land te Berkel en Rodenrijs.
De gehele zomer worden er beachvolleybaltrainingen verzorgd door V2B. Heb je interesse om deel te nemen of om te komen kijken? Kijk even op de website www.volley2b.nl of stuur een mail naar beach@volley2b.nl.

Check Also

Soccer Boys – Be Fair: 1-1

Bleiswijk – Een wedstrijd die voor beide ploegen weinig belangen meer had. Daarom ook had …