vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Algemeen » Driedaags uitje Activiteitenclub ‘de Naeld’

Driedaags uitje Activiteitenclub ‘de Naeld’

Driedaags uitje Activiteitenclub ‘de Naeld’

Berkel en Rodenrijs – Activiteitenclub ‘de Naeld’ organiseerde het laatste weekend van april een driedaags weekenduitje naar Hotel Brinkzicht in Vledder. Het uitje werd voor de vijfde keer georganiseerd. Er werd een prachtige bustocht verreden door het mooie Drentse natuurschoon om vervolgens naar een advocaatmakerij in Leggeloo te gaan. ‘s Avonds vermaakten de deelnemers zich met bingo en entertainment. Zondagmorgen werd er geklaverjast, Oudhollandse spelletjes gedaan en een schitterende boswandeling gemaakt. Het was een super gezellig weekend met stralend weer, waarbij iedereen het enorm naar z’n zin heeft gehad.

Check Also

“De inzet van vrijwilligers om mensenlevens te redden is ongelooflijk groot”

Lansingerland - Maandagavond 12 maart had burgemeester Pieter van de Stadt de leden van de AED-werkgroep en vertegenwoordigers van enkele bedrijven/instanties in Lansingerland uitgenodigd om ze te bedanken voor hun inzet om het burgerhulpsysteem HartVeilig Wonen beter op de kaart te krijgen. Een systeem, dat mensenlevens kan redden.