woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Lezersschrijven » Bedankt!

Bedankt!

Op 4 mei, omstreeks 15.30 uur, is op het fietspad parallel aan de Bastille, onze kleinzoon Colin, met z’n step hard ten val gekomen. Hij was met zijn hoofd hard op het wegdek terecht gekomen en bleef bewusteloos liggen. Gelukkig waren er enkele omstanders die adequaat en liefdevol hebben gereageerd. Voor mijn gevoel was de ambulance snel ter plaatse en werd Colin naar het Sophia kinderziekenhuis gebracht. Daar hebben ze hem grondig onderzocht en geconstateerd dat hij geen ernstige inwendige verwondingen heeft opgelopen dan alleen een zware hersenschudding. Na een spannend nachtje in het ziekenhuis is hij gelukkig weer thuis om te herstellen. Het gaat al weer wat beter met hem. Als zoiets je overkomt schrik je enorm en dan is het fijn als door omstanders zo goed wordt geholpen.
Namens de (groot)ouders willen wij de heer die direct de ambulance heeft gebeld en de dames die Colin’s zusje Sophie, naar huis hebben gebracht , heel hartelijk bedanken.

Will van den Bulk
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Dank je voor een groter WIJ

Op eerste Kerstdag werd in Bleiswijk de eerste Poolse Eucharistieviering van het Oostland gehouden. Er …