vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Lezersschrijven » Bedankt!

Bedankt!

Op 4 mei, omstreeks 15.30 uur, is op het fietspad parallel aan de Bastille, onze kleinzoon Colin, met z’n step hard ten val gekomen. Hij was met zijn hoofd hard op het wegdek terecht gekomen en bleef bewusteloos liggen. Gelukkig waren er enkele omstanders die adequaat en liefdevol hebben gereageerd. Voor mijn gevoel was de ambulance snel ter plaatse en werd Colin naar het Sophia kinderziekenhuis gebracht. Daar hebben ze hem grondig onderzocht en geconstateerd dat hij geen ernstige inwendige verwondingen heeft opgelopen dan alleen een zware hersenschudding. Na een spannend nachtje in het ziekenhuis is hij gelukkig weer thuis om te herstellen. Het gaat al weer wat beter met hem. Als zoiets je overkomt schrik je enorm en dan is het fijn als door omstanders zo goed wordt geholpen.
Namens de (groot)ouders willen wij de heer die direct de ambulance heeft gebeld en de dames die Colin’s zusje Sophie, naar huis hebben gebracht , heel hartelijk bedanken.

Will van den Bulk
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Verkeersveiligheid N209

De oplossing voor het verhogen van de verkeerveiligheid op de N209 wordt nu gezocht in …