vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » fbpost » Muziekevenement in horeca Berkel Centrum voor herhaling vatbaar

Muziekevenement in horeca Berkel Centrum voor herhaling vatbaar

De Uitdaging Horeca Tour

Muziekevenement in horeca Berkel Centrum voor herhaling vatbaar

Berkel en Rodenrijs – Het mag dan zondag 7 mei in het centrum van Berkel en Rodenrijs op straat vrij rustig zijn geweest, de gezelligheid was deze keer binnen te vinden, met name in diverse horecagelegenheden tijdens het muziekevenement de Uitdaging Horeca Tour. In verschillende restaurants en cafés was muziek te horen, met optredens van bands uit voornamelijk Lansingerland van verschillende pluimage, zoals jazz, blues en pittige rock.

John Hofman

Iets nieuws moet altijd even op gang komen. Zo ook met de Uitdaging. Het was de derde keer dat het werd georganiseerd (de tweede vond plaats aan de Oude Haven in Rotterdam), nu door muzikanten Rinus Bakker en Jan v.d. Erve. Ze kregen alle medewerking van de horeca in Berkel Centrum en hebben het voor elkaar gekregen dat er op negen verschillende locaties muziek aanwezig was. De keuze was aan het publiek.
Door een goede indeling van de optredens kon men van het ene optreden naar het andere kuieren om een goede indruk te krijgen wat er allemaal werd geboden. Dan kan het voorkomen dat je als café of restaurant op een gegeven moment alle zeilen moet bijzetten om de vele gasten die binnen zijn, te bedienen. Het werd er alleen maar gezelliger op met alle optredende bands én, want die willen we toch even apart noemen, niet te vergeten Bern Stuiver, die het in zijn eentje klaarde bij het nieuwe restaurant Da Mario. Bern staat regelmatig op marktdag in het centrum te spelen en te zingen.

Gezelligheid alom

Muziekliefhebbers, ze zijn er gelukkig nog steeds in allerlei variaties: de een komt voor de gezelligheid of om een pilsje te drinken en een ander komt echt luisteren naar de muziek, onder het genot van een glas wijn en dat, terwijl Feijenoord bijna kampioen werd maar helaas nog net niet! Laten we de Uitdaging’ Horeca Tour in stand houden! Muziek geeft ontspanning en brengt mensen samen. Bovendien konden we opnieuw kennismaken met al het goede dat de horecagelegenheden in Berkel Centrum ons te bieden hebben.

Check Also

Jobhulpmaatje – Samen werkt het!

Lansingerland - JobHulpMaatje werkt in meerdere Nederlandse steden al met succes. Door middel van maatjes- en groepstrajecten steunt zij werkzoekenden en helpt ze op weg naar passend werk. Op 28 mei start de eerste JobGroup in Pand 58.