zaterdag 17 maart 2018 | week 11
Home » Advertorial » Veel interesse voor Tuin van Rembrandt

Veel interesse voor Tuin van Rembrandt

Veel interesse voor Tuin van Rembrandt

Bleiswijk – Al na één publicatie in De Heraut bleek hoe groot de interesse in Bleiswijk is voor de komst van de Tuin van Rembrandt; rond de 180 belangstellenden reageerden.

Aan de Rembrandtlaan op de plek waar nu nog het pand van de Melanchthon Business School (voorheen De Kring) staat zal een nieuw gebouw worden gerealiseerd. Aannemer Batenburg gaat er 34 appartementen bouwen. Het project krijgt de naam ‘De Tuin van Rembrandt’. Vrijdagavond 21 april ging de verkoop van start in de aula van de voormalige school en het was er meteen gezellig druk. Belangstellenden ontvingen een fraai boekwerkje van het nieuw te bouwen appartementencomplex en daarnaast waren er medewerkers van Batenburg en van makelaar Lagerweij en Fonk present om uitleg te geven.

Check Also

Veel belangstelling voor bedrijfskavels Leeuwenhoekweg

Bergschenhoek - Op woensdag 28 februari ondertekenden wethouder Abee van Economische Zaken en David van Duijn van import- en distributiebedrijf Mafico, het koopcontract voor een bedrijfskavel op Bedrijventerrein Leeuwenhoekweg In Bergschenhoek.