maandag 23 oktober 2017 | week 43
Home » Algemeen »

Lansing Jazz Combo speelt zondag bij start Koningsweek

Berkel en Rodenrijs – Koningsdag vieren begint in Berkel en Rodenrijs al op zondag 23 april bij zwembad de Windas. Het Oranjecomité wijkt deze keer met een roofvogelshow en het ringsteken uit naar de plek waar nu regelmatig evenementen plaatsvinden: rond zwembad de Windas.

Het Lansing Jazz Combo mag het geheel muzikaal omlijsten. De dames en heren van dit combo hebben een aangenaam repertoire ingestudeerd waar zowel liefhebbers als niet-kenners van jazzmuziek van zullen genieten. Het Lansing Jazz Combo bestaat minstens al vijftien jaar en de vaste kern komt uit Lansingerland. Het kreeg er in de loop der jaren enkele muzikanten uit de regio bij. Ook nu weer heeft trompettiste Ellister van der Molen de leiding. Het is de bedoeling dat ze herkenbare, aangename jazz voor u gaan spelen. Het combo speelt tussen 14.00 en 17.00 uur en u bent van harte welkom bij alle festiviteiten.

Check Also

Nieuwe predikant in Open Hof

Bleiswijk - Sinds de vorige predikant, ds. Marieke den Braber, eind augustus 2016 afscheid heeft genomen van de Gereformeerde Kerk in Bleiswijk was deze gemeente op zoek naar een nieuwe predikant. Vlak voor de zomervakantie bracht zij een beroep uit op ds. Gerdina Loeve uit Apeldoorn en gelukkig nam zij dit beroep aan. Zondag wordt zij aan de Gereformeerde Kerk in Bleiswijk verbonden.