maandag 21 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen »

Lansing Jazz Combo speelt zondag bij start Koningsweek

Berkel en Rodenrijs – Koningsdag vieren begint in Berkel en Rodenrijs al op zondag 23 april bij zwembad de Windas. Het Oranjecomité wijkt deze keer met een roofvogelshow en het ringsteken uit naar de plek waar nu regelmatig evenementen plaatsvinden: rond zwembad de Windas.

Het Lansing Jazz Combo mag het geheel muzikaal omlijsten. De dames en heren van dit combo hebben een aangenaam repertoire ingestudeerd waar zowel liefhebbers als niet-kenners van jazzmuziek van zullen genieten. Het Lansing Jazz Combo bestaat minstens al vijftien jaar en de vaste kern komt uit Lansingerland. Het kreeg er in de loop der jaren enkele muzikanten uit de regio bij. Ook nu weer heeft trompettiste Ellister van der Molen de leiding. Het is de bedoeling dat ze herkenbare, aangename jazz voor u gaan spelen. Het combo speelt tussen 14.00 en 17.00 uur en u bent van harte welkom bij alle festiviteiten.

Check Also

Gespot!

Gespot! Bergschenhoek – Wat een prachtig plaatje van dit zwanennest aan de Verheullaan te Bergschenhoek. …