maandag 23 oktober 2017 | week 43
Home » Algemeen » Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Lansingerland – Gevonden in de omgeving van de Terrastuin, Bleiswijk, een zilverkleurig (chroom?) schakelarmbandje. Informatie: Verhaar, tel. 010-5214627. In Bergschenhoek werd in de Dorpsstraat een beige knuffelbeer gevonden. Info: tel. 010 – 5217747.

Check Also

KBO komt op voor senioren belangen

Lansingerland - Sinds 1 januari 2015 hebben gemeenten meer taken gekregen op het gebied van jeugdzorg, werk en inkomen en zorg aan langdurig zieken en ouderen (Wet maatschappelijke ondersteuning 2015; Wmo). Voor gemeenten, burgers en belangenorganisaties zoals de KBO is er de afgelopen jaren dan ook veel veranderd. Voor de belangenbehartiging van senioren ziet men een verschuiving naar gemeentelijk niveau.