maandag 1 mei 2017 | week 18
Home » Algemeen » Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Lansingerland – Gevonden in de omgeving van de Terrastuin, Bleiswijk, een zilverkleurig (chroom?) schakelarmbandje. Informatie: Verhaar, tel. 010-5214627. In Bergschenhoek werd in de Dorpsstraat een beige knuffelbeer gevonden. Info: tel. 010 – 5217747.

Check Also

0086579_hugo_borst_99

18e golftoernooi Vrienden RRR

Bergschenhoek - Vrienden van centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (voorheen het Reuma verpleeghuis) organiseerde woensdag 12 april het inmiddels alom bekende golftoernooi voor relaties op en rond golfbaan De Hooge Rotterdamsche te Bergschenhoek. Het programma van het inmiddels voor het 18de achtereenvolgende jaar georganiseerde evenement bestond uit zowel een golftoernooi als een clinic, waarna de dag werd afgesloten met een loterij en een diner.