woensdag 28 juni 2017 | week 26
Home » Sport » Dertiende plek voor Luiten

Dertiende plek voor Luiten

Bleiswijk – Door een slotronde 71 (-2) is Joost Luiten gedeeld dertiende geworden in de Trophee Hassan II. De 31-jarige Bleiswijker begon de slotdag op de gedeeld 22ste plaats, dankzij een 71 op zaterdag. Hij was het toernooi in Marokko begonnen met 75 en 72 slagen, mede door twee dubbele bogeys en een triple bogey. In de slotronde maakte de vijfvoudig EuropeanTour-winnaar opnieuw 71: twee birdies en een bogey op de eerste negen, twee birdies en een bogey op de tweede negen.
“Ik speelde goed en creëerde veel kansen,” reageerde Luiten na afloop. “Mijn spel gaat de goede kant op, dus dat geeft vertrouwen voor de komende twee toernooien in China.” Dat is van 20-23 april het Shenzhen International en 27-30 april het Volvo China Open.

Check Also

Meiden D2 van HVB kampioen

Meiden D2 van HVB kampioen Bleiswijk – De meiden van HVBleiswijk MD2 zijn dit hockeyseizoen …