maandag 1 mei 2017 | week 18
Home » Sport » Dertiende plek voor Luiten

Dertiende plek voor Luiten

Bleiswijk – Door een slotronde 71 (-2) is Joost Luiten gedeeld dertiende geworden in de Trophee Hassan II. De 31-jarige Bleiswijker begon de slotdag op de gedeeld 22ste plaats, dankzij een 71 op zaterdag. Hij was het toernooi in Marokko begonnen met 75 en 72 slagen, mede door twee dubbele bogeys en een triple bogey. In de slotronde maakte de vijfvoudig EuropeanTour-winnaar opnieuw 71: twee birdies en een bogey op de eerste negen, twee birdies en een bogey op de tweede negen.
“Ik speelde goed en creëerde veel kansen,” reageerde Luiten na afloop. “Mijn spel gaat de goede kant op, dus dat geeft vertrouwen voor de komende twee toernooien in China.” Dat is van 20-23 april het Shenzhen International en 27-30 april het Volvo China Open.

Check Also

0086593_dsc9302

Spannend Open Klaverjaskampioenschap KBO Bleiswijk

Bleiswijk - Het Open Klaverjaskampioenschap Lansingerland 2017, georganiseerd door KBO Bleiswijk op woensdag 12 april, mocht deze keer 52 deelnemers verwelkomen. Het toernooi werd gehouden bij Paddock in Bleiswijk.