zaterdag 19 augustus 2017 | week 33
Home » Sport » PV De Vrijheid

PV De Vrijheid

Bergschenhoek – Zaterdag 15 april werden om 14.45 uur 869 duiven gelost voor een vlucht vanuit Asse-Zellik in België, ze vlogen 127 km met westenwind terug. De eerste gearriveerde duif had een snelheid van 75 km per uur. De eerste tien die binnen kwamen in de A-ploeg waren van: 1-2-3-7-8 Comb. Romein-Klein, 4 A.H. van Weelden, 5 A. v.d. Burg, 6-9 H. Kennepohl. De eerste tien die binnen kwamen in de B-ploeg waren van: 1-2-4-5-8 B. Hertog, 3-7 J. Maree, 6 J. v.d. Berg, 9 L. v.d. Berg, 10 J. v.d. IJssel. Het poultje werd gewonnen door Comb. Romein-Klein.

Check Also

Kuip debuut voor Berkelaar Justin Bijlow

Berkel en Rodenrijs - Terwijl hij voor de seizoensopening met de gedachte zal hebben rondgelopen als derde doelman bij Feyenoord aan de slag te gaan kwam onverwacht voor Justin Bijlow de grootste verrassing van zijn leven. Zondag stond hij in het doel van Feyenoord.