zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Sport » CVV Berkel en Van Loon & Partners organiseren toernooi

CVV Berkel en Van Loon & Partners organiseren toernooi

CVV Berkel en Van Loon & Partners organiseren toernooi

Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 7 juni organiseert CVV Berkel het Van Loon & Partners 4 tegen 4 toernooi. Het toernooi vindt plaats op het sportcomplex van CVV Berkel op sportpark Het Hoge Land. Het Van Loon & Partners 4 tegen 4 toernooi is een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi met een maatschappelijk aspect. Het is bedoeld voor alle leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen van Berkel en Rodenrijs.

CVV Berkel wil graag bijdragen aan een gezonde en bewegende jeugd en daarmee aan een sterke samenleving. Vandaar dat Berkelse sponsoren, politiek, verenigingen en organisaties zich betrokken voelen bij dit toernooi. Het gaat niet alleen om winnen, maar vooral om het meedoen en de gezelligheid. Het brede maatschappelijke aspect is voor Van Loon & Partners de reden geweest om zich als hoofdsponsor aan dit evenement te verbinden. Ook hebben Van Etten BV, VSVK Infra Techniek en Multicopy Lansingerland zich aan dit evenement verbonden.
De opbrengst van het toernooi gaat naar K!ds Unlimited, een hulporganisatie die meervoudig gehandicapte kinderen helpt door hun activerende therapieën aan te bieden en hun leven meer kwaliteit te bieden.
De organisatie van het toernooi is geheel in handen van vrijwilligers van CVV. Omdat winnen niet het belangrijkste doel is maar samen genieten van het spel wel, wordt gekozen voor een eenvoudige voetbalvorm van 4 tegen 4. Naast een prijs voor de toernooiwinnaars zal er ook een prijs zijn voor het team met het meest originele tenue. Teams kunnen zich tot 28 april inschrijven via www.cvvberkel.nl/4tegen4.
Meer informatie zie www.facebook.com/4x4berkel en 4tegen4toernooi@cvvberkel.nl.

Check Also

Soccer Boys – Be Fair: 1-1

Bleiswijk – Een wedstrijd die voor beide ploegen weinig belangen meer had. Daarom ook had …