zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Lezersschrijven » Rupsje nooitgenoeg

Rupsje nooitgenoeg

Dat Muller horeca in Berkel en Rodenrijs goede zaken doet, is inmiddels wel bekend. Bij mooi weer is het grote terras best vol. Het is dan ook een leuk stekkie. Maar nu is het terras uitgebreid met nog een tweede deel tegen de kerkmuur van de tegenoverliggende kerk,
(men plaatste daar de fiets, dat gaat nu ook niet meer), zodat de fietsers en voetgangers niet langs maar door het terras heen moeten. De doorgang was al zo smal, met deze terrasuitbreiding wordt het er niet beter op. Hopelijk gaat het om een tijdelijke uitbreiding van het terras. We wachten het maar af.

Lenie Breugem
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Bedankt!

Ik had al lang naar het 10-jarig bestaan van Kunstbreak toegewerkt, samen met cursisten en …