donderdag 13 december 2018 | week 50
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek – Op donderdag 9 februari halen de basisscholen in Bergschenhoek oud papier op in deze gemeente. De papierkliko graag voor 18.45 uur op de inzamelplaatsen zetten. De opbrengst is bestemd voor de scholen. Zij hopen op een mooie opbrengst!

Kledingbank Lansingerland

Bergschenhoek – De Kledingbank Lansingerland heeft nieuwe openingstijden. Iedereen is welkom op dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 tot 15.30 uur. Er is genoeg te bekijken of te passen, nieuw en tweedehands, ook merkkleding. Adres: Weg en Bos 110, Bergschenhoek, Valesca Getrouw, tel. 06-23509154. Informatie: www.kledingbank-lansingerland.nl.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Kerstbomenverkoop de Kievit Berkel en Rodenrijs – Vanaf 1 december zijn er weer kerstbomen te …

Geef een reactie