maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Algemeen » Expositie Ingrid van Maanen

Expositie Ingrid van Maanen

Expositie Ingrid van Maanen

Bleiswijk – Ingrid van Maanen exposeert tot 9 februari 2017 met haar schilderijen in woonzorgcentrum Laurens De Tuinen. Ingrid heeft van 1994 tot 2007 schilderlessen gevolgd bij Erik du Chatenenier bij de Vrije Academie Zoetermeer, later bij het Cultureel Kunst Centrum (CKC) eveneens in Zoetermeer. Momenteel heeft zij schilderlessen bij kunstenaar Andrzej Wawrzyniak. Sinds 2007 werkt zij in het schilder gezelschap Educa Zoetermeer en organiseert zij workshops in Noord Frankrijk. Zij werkt veelal met acryl en olieverf, soms met pastelkrijt. Ingrid exposeerde in Zoetermeer, Rotterdam en in Frevent (Frankrijk).

Check Also

Franse avond in theater ’t Web met film en muziek

Bleiswijk - Zaterdagavond 3 november heerst er een Franse sfeer in Theater 't Web. Dan wordt in het kader van 'Film Plus' de filmhuisklassieker Amélie (Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain) vertoond. Voor en na de film is er een optreden van chansonnière Diana van der Bent.

Geef een reactie