dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Expositie Ingrid van Maanen

Expositie Ingrid van Maanen

Expositie Ingrid van Maanen

Bleiswijk – Ingrid van Maanen exposeert tot 9 februari 2017 met haar schilderijen in woonzorgcentrum Laurens De Tuinen. Ingrid heeft van 1994 tot 2007 schilderlessen gevolgd bij Erik du Chatenenier bij de Vrije Academie Zoetermeer, later bij het Cultureel Kunst Centrum (CKC) eveneens in Zoetermeer. Momenteel heeft zij schilderlessen bij kunstenaar Andrzej Wawrzyniak. Sinds 2007 werkt zij in het schilder gezelschap Educa Zoetermeer en organiseert zij workshops in Noord Frankrijk. Zij werkt veelal met acryl en olieverf, soms met pastelkrijt. Ingrid exposeerde in Zoetermeer, Rotterdam en in Frevent (Frankrijk).

Check Also

Op bezoek bij de boer

Berkel en Rodenrijs - Scharrelboerderij Nooit Gedacht zette vrijdag de deuren wagenwijd open. Vanuit De Stander in Bergschenhoek kwam een groep senioren op bezoek. Zij kwamen een kijkje nemen op de boerderij en genoten vervolgens van een gezonde lunch.