dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Expositie Ingrid van Maanen

Expositie Ingrid van Maanen

Expositie Ingrid van Maanen

Bleiswijk – Ingrid van Maanen exposeert tot 9 februari 2017 met haar schilderijen in woonzorgcentrum Laurens De Tuinen. Ingrid heeft van 1994 tot 2007 schilderlessen gevolgd bij Erik du Chatenenier bij de Vrije Academie Zoetermeer, later bij het Cultureel Kunst Centrum (CKC) eveneens in Zoetermeer. Momenteel heeft zij schilderlessen bij kunstenaar Andrzej Wawrzyniak. Sinds 2007 werkt zij in het schilder gezelschap Educa Zoetermeer en organiseert zij workshops in Noord Frankrijk. Zij werkt veelal met acryl en olieverf, soms met pastelkrijt. Ingrid exposeerde in Zoetermeer, Rotterdam en in Frevent (Frankrijk).

Check Also

Extra ritten buslijn 173 naar station

Lansingerland – Vanaf maandag 7 januari rijdt buslijn 173 ook in de avond en op …

Geef een reactie