woensdag 23 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen » Steuntje in de rug van De Paardestal

Steuntje in de rug van De Paardestal

Steuntje in de rug van De Paardestal

Lansingerland – Goede doelen kringloopwinkel De Paardestal verraste leerlingen en docent van Theater Vlammen woensdagmiddag met een waardevolle cheque van € 1500,- als steuntje in de rug om ook de komende tijd weer verder te gaan met zowel theater maken als presenteren.

Al heel wat jaren is Hélène Kennepohl actief met haar Theater Vlammen. Daarin staat creativiteit en eigen inbreng van de spelers hoog in het vaandel. “Op dit moment met leerlingen uit het voortgezet onderwijs en de bovenbouw van de basisschool, maar we kunnen ook weer van start met een groep uit de onderbouw. In januari gaan we weer beginnen met de voorbereidingen voor een theatervoorstelling in april. Dan zullen we de aula van Melanchthon Bergschenhoek weer afhuren voor een heel theaterweekend. De financiële verrassing komt hierbij heel goed van pas, want door de vermindering van de subsidie wordt het steeds moeilijker het hoofd boven water te houden. We zijn er daarom heel blij mee en kunnen verder met onze passie; kinderen en toneel!”

Check Also

Kom kennismaken met organisaties die Maatjes zoeken

Lansingerland - In onze gemeente zijn diverse maatschappelijke organisaties op zoek naar vrijwilligers die aan de slag willen als Maatje. Samen stellen zij zich voor tijdens de informatiemarkt op zaterdag 26 mei van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie van de markt is Ontmoet!, Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek (gebouw de Stander). Bezoek de markt en maak kennis met het werk van Maatjes en de organisaties.