donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Steuntje in de rug van De Paardestal

Steuntje in de rug van De Paardestal

Steuntje in de rug van De Paardestal

Lansingerland – Goede doelen kringloopwinkel De Paardestal verraste leerlingen en docent van Theater Vlammen woensdagmiddag met een waardevolle cheque van € 1500,- als steuntje in de rug om ook de komende tijd weer verder te gaan met zowel theater maken als presenteren.

Al heel wat jaren is Hélène Kennepohl actief met haar Theater Vlammen. Daarin staat creativiteit en eigen inbreng van de spelers hoog in het vaandel. “Op dit moment met leerlingen uit het voortgezet onderwijs en de bovenbouw van de basisschool, maar we kunnen ook weer van start met een groep uit de onderbouw. In januari gaan we weer beginnen met de voorbereidingen voor een theatervoorstelling in april. Dan zullen we de aula van Melanchthon Bergschenhoek weer afhuren voor een heel theaterweekend. De financiële verrassing komt hierbij heel goed van pas, want door de vermindering van de subsidie wordt het steeds moeilijker het hoofd boven water te houden. We zijn er daarom heel blij mee en kunnen verder met onze passie; kinderen en toneel!”

Check Also

‘De kunst van vormentaal’ in Kunstgalerie Bleiswijk (4)

Bleiswijk - Met de expositie ‘De kunst van vormentaal’ is Kunstgalerie Bleiswijk er weer in geslaagd een goede en gevarieerde expositie te presenteren. Een negental beeldend kunstenaars toont hierin hun werk in een grote variatie. De expositie is tot 16 december te bekijken; elke zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur in Kunstgalerie Bleiswijk aan de Hoekeindseweg 26 te Bleiswijk.

Geef een reactie