donderdag 21 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Jaarmarkt Bergschenhoek gezellig en warm
Op de jaarmarkt kon de bezoeker een tekenaar tegenkomen die leuke karikaturen maakte.

Jaarmarkt Bergschenhoek gezellig en warm

Bergschenhoek – Het centrum van Bergschenhoek stond zaterdag 27 augustus helemaal in het teken van de jaarmarkt. Met kramen, aanbiedingen, activiteiten, muziek, maar ook met zweetdruppeltjes en slenteren, want het was de hele zaterdag lekker warm.

De jaarmarkt begon rond de klok van tienen toen de kraamhouders hun waar hadden uitgestald en de bezoekersstroom langzaam maar zeker op gang kwam. In de loop van de dag bleek dat veel bezoekers moesten kiezen tussen verkoeling aan het water van De Rotte of het strand en de jaarmarkt, maar tussen de ochtendbezoekers menig wandelaar die eerst even kwam kijken en meegenieten alvorens de koelte te gaan opzoeken.

’s Middags stonden er tal van leuke activiteiten op het programma. Met op het podium enkele zangers die de beentjes van de bezoekers van de vloer probeerden te krijgen, maar daarbij eveneens werden geconfronteerd met de warmte en met bezoekers die wel wilden luisteren en meegenieten, maar niet te veel en te enthousiast wilden mee swingen op de klanken van de muziek. Enthousiaste kijkers waren er ook bij de zaagkunstenaars die een blok hout wisten om te toveren tot prachtige vogels of een vogelhuisje. De kluis mocht gekraakt worden voor leuke prijzen en onderweg kon de bezoeker een tekenaar tegenkomen die leuke karikaturen maakte.

Rond de klok van vieren konden de kramen weer worden opgeruimd en de koelte opgezocht.

 

Lang leve de lol.
Lang leve de lol.

Check Also

Koren- en Muziekfestival vrolijkt centrum op

Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 23 juni staat winkelpromenade Berkel Centrum in het teken van muziek. Diverse koren en artiesten treden tussen 12.00 en 16.00 uur op tijdens het Koren- en Muziekfestival. De koren en artiesten wisselen elkaar af en de gehele dag is het genieten geblazen van al die muzikaliteit. Het podium staat op de Kerksingel aan de kant van de Kerkstraat. Tussen 12.00 en 13.30 uur komt het winkelend publiek ook Muziekvereniging Harpe Davids tegen, deze muzikanten lopen in het centrum rond.