maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Algemeen » Jaarmarkt Bergschenhoek gezellig en warm
Op de jaarmarkt kon de bezoeker een tekenaar tegenkomen die leuke karikaturen maakte.

Jaarmarkt Bergschenhoek gezellig en warm

Bergschenhoek – Het centrum van Bergschenhoek stond zaterdag 27 augustus helemaal in het teken van de jaarmarkt. Met kramen, aanbiedingen, activiteiten, muziek, maar ook met zweetdruppeltjes en slenteren, want het was de hele zaterdag lekker warm.

De jaarmarkt begon rond de klok van tienen toen de kraamhouders hun waar hadden uitgestald en de bezoekersstroom langzaam maar zeker op gang kwam. In de loop van de dag bleek dat veel bezoekers moesten kiezen tussen verkoeling aan het water van De Rotte of het strand en de jaarmarkt, maar tussen de ochtendbezoekers menig wandelaar die eerst even kwam kijken en meegenieten alvorens de koelte te gaan opzoeken.

’s Middags stonden er tal van leuke activiteiten op het programma. Met op het podium enkele zangers die de beentjes van de bezoekers van de vloer probeerden te krijgen, maar daarbij eveneens werden geconfronteerd met de warmte en met bezoekers die wel wilden luisteren en meegenieten, maar niet te veel en te enthousiast wilden mee swingen op de klanken van de muziek. Enthousiaste kijkers waren er ook bij de zaagkunstenaars die een blok hout wisten om te toveren tot prachtige vogels of een vogelhuisje. De kluis mocht gekraakt worden voor leuke prijzen en onderweg kon de bezoeker een tekenaar tegenkomen die leuke karikaturen maakte.

Rond de klok van vieren konden de kramen weer worden opgeruimd en de koelte opgezocht.

 

Lang leve de lol.
Lang leve de lol.

Check Also

Kleinkoor Shine verrast met zeer afwisselend programma

Bleiswijk - De Stichting Vrienden van de Dorpskerk Bleiswijk bleek zaterdagavond 13 oktober niet alleen een juiste keuze te hebben gemaakt voor wat het weer betreft: een heerlijke nazomerse avond, maar tevens de juiste gasten te hebben uitgenodigd om het concert voor 100% te doen slagen: kleinkoor Shine, met een kleine bezetting van 'slechts' zeven stemmen (één tenor moest helaas verstek laten gaan), maar met het volume van een doorsnee gemengd koor.

Geef een reactie