maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Algemeen » Dok 99 Rotterdam; de mooiste bowling van Nederland
Directeur Monique Delfgaauw in Dok 99 dat een complete metamorfose onderging.

Dok 99 Rotterdam; de mooiste bowling van Nederland

Lansingerland /Hillegersberg – Bowlen bij Dok 99 Rotterdam is nog leuker geworden voor jong en oud! De geheel vernieuwde stoere industriële inrichting gecombineerd met de volautomatische banen zijn de garantie voor een onbezorgde en gezellige middag of avond uit. Na een fikse verbouwing is Dok 99 Rotterdam aan de Straatweg 99 in Hillegersberg de mooiste bowling van Nederland geworden.

Grenzend aan, maar wel afgescheiden van de  bowlingbanen is een fraai grill-eetcafé gerealiseerd dat eveneens helemaal trendy is. De combinatie van bowlen en gezellig tafelen met elkaar is hier ideaal. Bovendien zeven dagen in de week geopend en bij uitstek geschikt voor het vieren van feesten en partijen. Voor uitjes, afsluitingen van school, werk, een project, maar ook voor vriendenavonden of een reünie, op stap met de buurt, met familie of bekenden.

Metamorfose

In een volledige metamorfose van zowel het bowlinggedeelte als het grill-eetcafé zijn stoere materialen als hout, leer, steen en staal verwerkt met een eigentijdse uitstraling en een hoger niveau, maar de prijzen zijn betaalbaar gebleven. Naast de bekende steengrillarrangementen en buitenbarbecue mogelijkheden biedt Dok 99 Rotterdam nu ook op de maandag, dinsdag en woensdag (en in vakantietijd alle dagen van de week) een uur bowlen in combinatie met een bowlershap voor slechts € 14,99 en kinderen € 9,99. De bowlershap biedt de keuze uit een dagschotel met spareribs, saté of hamburger, uiteraard met frites erbij. Waar vind je dat nog: lekker en sportief in een warme sfeer en goed betaalbaar. En bovendien een goede parkeervoorziening op eigen terrein.

Dok 99 exclusief

En wilt u met uw bedrijf een groot evenement organiseren voor medewerkers of relaties? Dok 99 beschikt over verschillende mogelijkheden voor een compleet programma met onder andere entertainment, foodtruck, een bowlingtoernooi waarbij Dok 99 op bepaalde dagen geheel exclusief voor u kan worden gereserveerd.

Dus… zin in een sportief en leuk uitje met familie, bekenden, collega’s of schoolmaatjes? Bel voor de mogelijkheden 010 – 422 0748 en laat je verrassen.

Check Also

Franse avond in theater ’t Web met film en muziek

Bleiswijk - Zaterdagavond 3 november heerst er een Franse sfeer in Theater 't Web. Dan wordt in het kader van 'Film Plus' de filmhuisklassieker Amélie (Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain) vertoond. Voor en na de film is er een optreden van chansonnière Diana van der Bent.

Geef een reactie