woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Algemeen » Oldtimers ontmoeten elkaar

Oldtimers ontmoeten elkaar

Bleiswijk – Zondag 4 september wordt weer de jaarlijkse oldtimerrit van brommers georganiseerd vanaf de parkeerplaats bij ’t Zeeltje in het recreatiegebied van Bleiswijk; dit jaar voor de dertiende keer.

Vanaf een uur of tien wordt het jaarlijks steeds drukker en gezelliger op het terrein. Met allemaal liefhebbers van oldtimers die het niet alleen over de tweewielers hebben, maar elkaar ook aan onderdelen kunnen helpen en tips en ervaringen uitwisselen. Rond een uur of twaalf gaat de  gezelligheidsrit door de omgeving van start. Als eerste starten altijd de Solexrijders. Dit jaar is de keuze weer gevallen op een ritje door het Groene Hart, dus de rijders hopen ook dit keer weer op mooi weer. En op goed geoliede ‘machientjes’.
Zondag 4 september kunnen belangstellenden zich ter plaatse nog aanmelden om mee te rijden met de rit. Na afloop wacht voor elke deelnemer nog een leuk aandenken.
 

Check Also

Nieuwe reanimatiecursussen

Bleiswijk – Op 14 februari en op 18 april start de Stichting Reanimatie 3B-Hoek weer …