dinsdag 11 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Oldtimers ontmoeten elkaar

Oldtimers ontmoeten elkaar

Bleiswijk – Zondag 4 september wordt weer de jaarlijkse oldtimerrit van brommers georganiseerd vanaf de parkeerplaats bij ’t Zeeltje in het recreatiegebied van Bleiswijk; dit jaar voor de dertiende keer.

Vanaf een uur of tien wordt het jaarlijks steeds drukker en gezelliger op het terrein. Met allemaal liefhebbers van oldtimers die het niet alleen over de tweewielers hebben, maar elkaar ook aan onderdelen kunnen helpen en tips en ervaringen uitwisselen. Rond een uur of twaalf gaat de  gezelligheidsrit door de omgeving van start. Als eerste starten altijd de Solexrijders. Dit jaar is de keuze weer gevallen op een ritje door het Groene Hart, dus de rijders hopen ook dit keer weer op mooi weer. En op goed geoliede ‘machientjes’.
Zondag 4 september kunnen belangstellenden zich ter plaatse nog aanmelden om mee te rijden met de rit. Na afloop wacht voor elke deelnemer nog een leuk aandenken.
 

Check Also

Oorlogs’zusjes’ na 73 jaar weer bij elkaar

Berkel en Rodenrijs - Toen de donkere jaren van de Tweede Wereldoorlog in 1945 eindelijk voorbij waren, gaven de ouders van Willy Grootenboer haar zusje weg. Tenminste, zo vond de achtjarige Willy het. Haar zusje Rita was vijf. Haar ouders hadden haar niet verteld dat Rita niet een Grootenboer was. Ze wist niet dat Rita een Joods kindje was dat Willy’s ouders, Marinus (Rien) en Co, als baby in huis genomen en haar leven gered hadden. Ze liepen zelf groot risico door dat kindje op te voeden als een lid van hun eigen gezin.

Geef een reactie