dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Advertorial » Blauwe enveloppe kan ook leuk zijn
Misschien hebt u geluk als u de drie meisjes in een van de winkelcentra ontmoet.

Blauwe enveloppe kan ook leuk zijn

Lansingerland – ‘Leuker kunnen we het wél maken’ is de slogan van de nieuwe actie die ABS autoherstel De Haan vorige week lanceerde. Bij alle inwoners van Lansingerland viel een blauwe enveloppe op de mat die deed vermoeden dat de belasting het weer de hoogste tijd vond. Niets was echter minder waar.

Drie weekends achter elkaar kunnen bezoekers van de winkelcentra in de drie kernen van Lansingerland in het oranje geklede meisjes tegenkomen die bij die blauwe enveloppe horen. Een enveloppe die niet alleen blauw is, maar ook op de voorkant voorzien is van een viertal vragen waar iets mee te winnen valt.

“Heeft u het telefoonnummer van De Haan in uw telefoon staan dan levert het al een sleutelhanger op. Is het mobiel schademelden eveneens te gebruiken op de telefoon dan wacht een bon voor een gratis wasbeurt van de auto. Ligt bovendien het in de enveloppe bijgeleverde Europees schadeformulier in de eigen auto, dan ontvangt u een gratis koffertje met schoonmaakartikelen. Like ons op facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief via www.facebook.com/absdehaan en maak daarmee kas op een stedentrip naar keuze ter waarde van € 650,-”, licht De Haan toe.

De Oranje ‘verrassingen’ komen ook komen weekend weer in alledrie de dorpen, dus wees op uw hoede en voorbereid.

 

 

 

Check Also

Houweling Groep bouwt aan grootste zonnedak van Zuid-Holland

Bleiswijk - Houweling Groep uit Bleiswijk bouwt aan het grootste zonnedak van Zuid-Holland. Dit is mede mogelijk gemaakt door de provincie met de subsidieregeling ‘Asbest eraf, Zon erop!’.