dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Advertorial » Het Paleisje opent de deuren weer
Samira (links) en Linda kijken er naar uit dat Het Paleisje in Bergschenhoek de deuren weer kan openen.

Het Paleisje opent de deuren weer

Bergschenhoek – De eerste vestiging van kinderdagverblijf Het Paleisje gaat – na een jaar gesloten te zijn geweest – in september weer open in het voormalig kerkgebouw (vlak voor het tunneltje) aan de Julianalaan in Bergschenhoek. Na een complete verbouwing van het pand werd Het Paleisje in 2004 geopend, maar na terugloop in het aantal kinderen werd het vorig jaar tijdelijk gesloten.

Trees Borkus-Henskens

Samira (Sam) Bouharrou is naast initiatiefnemer tevens de directeur/eigenaar van Het Paleisje, dat naast twee vestigingen in Rotterdam (Nesselande en Centrum) tevens gevestigd is in Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en het centrum van Berkel en Rodenrijs.

“We hebben het gebouw nog lichter gemaakt door er meer ramen in te maken en bovendien is het weer helemaal gereed gemaakt voor de ontvangst van de kinderen. Naast het kinderdagverblijf openen we tevens een nieuwe BSO, zodat het wegbrengen en ophalen voor ouders die meerdere kinderen hebben nu nog eenvoudiger wordt. We blijven daarin wel kleinschalig: drie groepen van het kinderdagverblijf (0-4 jaar) en één groep van de buitenschoolse opvang ( 4-12 jaar).”

Niet alleen de mogelijkheden, maar ook de tijden zullen worden verruimd. Linda Frederiks is naast secretaris tevens planner van Het Paleisje. “We zijn open van 07.00 tot 19.00 uur en de kinderen kunnen hier de hele week komen. Er kan echter ook gekozen worden voor enkele dagen, een dag of een dagdeel. Dat kan vooraf worden afgesproken.”

Op het kinderdagverblijf is alles inclusief: vers fruit, de broodmaaltijden, de verse warme maaltijd en alle verzorgingsartikelen. “Iedereen krijgt hetzelfde en daar hoeft niets extra’s voor betaald te worden. Er komt ook een eigen Paleisje app waar we van alles op kunnen melden. Ook bieden we een leuk activiteitenprogramma met onder andere peuterdans, bezoekjes aan de kinderboerderij en het rijden in de bolderbussen.”

Open dag

In september gaan de deuren van Het Paleisje weer open. Zaterdag 16 juli van 10.00 tot 14.00 uur is er voor belangstellenden een open dag bij Het Paleisje, Julianalaan 132 in Bergschenhoek. Voor meer informatie: www.hetpaleisje.nl.

 

 

 

Check Also

Informatique staat klaar voor het nieuwe schooljaar

Berkel en Rodenrijs - Aan de Archimedesstraat 1 op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs kun je niet om het pand van Informatique heen. In de ruime winkel tref je 500 vierkante meter computers, monitoren, tv’s speakers, gamecomputers en -stoelen, accessoires, pc benodigdheden, printers en natuurlijk laptops voor school. Ook kan je hier terecht voor informatie over alles wat met computers te maken heeft en service aan de computer of aan huis.

Geef een reactie