dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Advertorial » Haringparty bij Muller & Co
Bij Muller & Co werd dit jaar een officiële haringparty georganiseerd.

Haringparty bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – In de gemeente Lansingerland mag een echt haringfeest niet ontbreken. Daarom werd er bij Muller & Co dit jaar een officiële haringparty georganiseerd.

De eerste echte Muller & Haringparty vond maandagmiddag 20 juni plaats in de tuin bij Muller & Co aan de Kerksingel in Berkel & Rodenrijs. De eerste van hopelijk een lange traditie. Het weer hoefde echter geen traditie te worden, want de uitdrukking ‘vis moet zwemmen’ zou hier niet misstaan hebben; het goot! In niets leek het er die middag op dat ook het begin van de zomer gevierd werd.

De Hollandse Nieuwe kon echter ook in het overdekte deel van de tuin zwemmen, want Muller & Co serveerde bij de vis en verse oesters tevens gerstenat en heerlijke wijnen. Huisdj ROB XLR en een saxofonist waren van de partij; genoeg ingrediënten voor een sprankelend en gezellig feest. Bovendien een goed moment voor netwerkend Lansingerland om in een informele setting bij te praten, te genieten en een harinkje te happen.

 

 

Check Also

Berkelse Poort uitgebreid met garageboxen en bedrijfsunits

Het laatste braakliggende perceel dat De Berkelse Poort nog rijk is gaat bebouwd worden. Als het plan is gerealiseerd zal het druk bezochte bedrijventerrein tussen Berkel Centrum en Bergschenhoek compleet gevuld zijn.