dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Advertorial » Haringparty bij Muller & Co
Bij Muller & Co werd dit jaar een officiële haringparty georganiseerd.

Haringparty bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – In de gemeente Lansingerland mag een echt haringfeest niet ontbreken. Daarom werd er bij Muller & Co dit jaar een officiële haringparty georganiseerd.

De eerste echte Muller & Haringparty vond maandagmiddag 20 juni plaats in de tuin bij Muller & Co aan de Kerksingel in Berkel & Rodenrijs. De eerste van hopelijk een lange traditie. Het weer hoefde echter geen traditie te worden, want de uitdrukking ‘vis moet zwemmen’ zou hier niet misstaan hebben; het goot! In niets leek het er die middag op dat ook het begin van de zomer gevierd werd.

De Hollandse Nieuwe kon echter ook in het overdekte deel van de tuin zwemmen, want Muller & Co serveerde bij de vis en verse oesters tevens gerstenat en heerlijke wijnen. Huisdj ROB XLR en een saxofonist waren van de partij; genoeg ingrediënten voor een sprankelend en gezellig feest. Bovendien een goed moment voor netwerkend Lansingerland om in een informele setting bij te praten, te genieten en een harinkje te happen.

 

 

Check Also

Informatique staat klaar voor het nieuwe schooljaar

Berkel en Rodenrijs - Aan de Archimedesstraat 1 op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs kun je niet om het pand van Informatique heen. In de ruime winkel tref je 500 vierkante meter computers, monitoren, tv’s speakers, gamecomputers en -stoelen, accessoires, pc benodigdheden, printers en natuurlijk laptops voor school. Ook kan je hier terecht voor informatie over alles wat met computers te maken heeft en service aan de computer of aan huis.

Geef een reactie