maandag 10 december 2018 | week 50
Home » Nieuws » Soccer Boys in de wolken met twee nieuwe sponsors
v.l.n.r. Wouter Hagen (bestuurslid sponsorzaken), Jacqueline Verbeek (accountmanager bij VZM), Danielle op den Brouw-van Yperen (partner bij Van Yperen en Partners) en Soccer Boys- voorzitter Leo Moerman hebben met het ondertekenen van het contract vertrouwen in de toekomst.

Soccer Boys in de wolken met twee nieuwe sponsors

Bleiswijk – Flynth en Houweling & Kars waren tot en met dit seizoen de sponsoren van het zaterdagelftal van Soccer Boys. Beiden hadden in een vroegtijdig stadium aangegeven na dit seizoen te zullen stoppen. De sponsorcommissie van Soccer Boys heeft niet stilgezeten. Met Van Yperen & Partners en VZM Uitzendgroep zijn op 29 mei sponsorcontracten afgesloten. Zo heeft De Bleiswijkse voetbalclub voor de komende drie jaar weer twee nieuwe sponsoren aan het eerste elftal verbonden.

Soccer Boys-voorzitter Leo Moerman over deze ontwikkeling: “Het spreekt voor zich dat Wouter (Hagen red.) en ik apetrots zijn op het feit dat we de contracten met de nieuwe sponsoren hebben kunnen tekenen. Het betekent continuïteit in de sponsoring van ons Zaterdag elftal”.

VZM Uitzendgroep
VZM Uitzendgroep is een middelgrote uitzendorganisatie in Bleiswijk gespecialiseerd in de glastuinbouw en daaraan gerelateerde bedrijven. In 1997 is VZM opgericht door Bas van Zwienen. Bas was hiervoor jarenlang bedrijfsleider in de glastuinbouw. In die periode merkte hij aan den lijve dat goede en gemotiveerde medewerkers het verschil maken tussen moeilijke en makkelijke tijden op je werk. Die vaststelling heeft hij meegenomen in de opzet van VZM, de uitzendorganisatie die gericht is op het gemak van de glastuinder op het gebied van de arbeid. Het huidige dienstenpakket is daarop afgestemd. In het kader van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen steunt VZM goede doelen en sponsort sportverenigingen. Jacqueline Verbeek namens VZM: “Soccer Boys sponsoren wij om een aantal redenen. In de eerste plaats is het een vereniging in Bleiswijk alwaar wij ons kantoor hebben. Dat voetbal een van oorsprong Nederlandse sport is, speelt eveneens mee. Heel belangrijk is ook dat de ambities van VZM overeenkomen met die van Soccer Boys. Op de website van vereniging wordt die ambitie als volgt treffend verwoord: ‘Soccer Boys heeft de ambitie met haar elftallen zo hoog mogelijk te spelen, maar wil dit langs de weg der geleidelijkheid, met oog voor de lange termijn, bereiken’. En positief gedrag en inzet van de jeugd worden gewaardeerd en gehonoreerd. VZM Uitzendgroep wenst Soccer Boys meer dan alleen sportief succes toe.”

Van Yperen
Sinds 1 mei wappert de vlag van Van Yperen weer op het pand aan de Hoefweg in Bleiswijk.
Van Yperen wil zich weer volop inzetten als zelfstandig accountantskantoor voor zowel Oostland als de omliggende gemeenten. Onder het motto weer terug naar de roots is het bedrijf blij dat het oude logo weer een plek krijgt op het pand en dat het advies en ondersteuning kan blijven leveren op een breed terrein. Met Cock van Yperen als adviseur blijft het hele team intact en kunnen ze hun diensten aanbieden aan veel MKB en aan de tuinbouw gerelateerde bedrijven. Daar waar een persoonlijke en flexibele aanpak centraal zal blijven staan.

Check Also

Voetbal

Den Haag – Een hard werkend Die Haghe kon het goed spelende BVCB niet van …

Geef een reactie