dinsdag 17 juli 2018 | week 29
Home » Politiek » Stemwijzer Lansingerland

Stemwijzer Lansingerland

B-Driehoek – Vanaf 25 oktober kunnen inwoners van de B-Driehoek gebruik maken van de Stemwijzer Lansingerland. Deze Stemwijzer is ontwikkeld door het Instituut voor Publiek en Politiek (IPP), de organisatie die landelijk Stemwijzers ontwikkelt. De Stemwijzer kan de 3B-inwoners tot steun zijn bij hun partijkeuze tijdens het stemmen voor de gemeenteraad van Lansingerland op 22 november.
De Stemwijzer is te bekijken op www.stemwijzer.nl én via een link op www.lansingerland.nl en de huidige gemeentesites.

Check Also

Pilots op zoek naar aanscherping van het ondersteuningsaanbod

Lansingerland - Gemeente Lansingerland gaf in 2017 bijna € 34 miljoen aan maatschappelijke ondersteuning uit. Dat is de grootste kostenpost en bijna een kwart van de totale uitgaven. We geven een overzicht van de opvallendste aandachtspunten uit het jaarverslag Sociaal Domein 2017 en een indruk van de politieke reacties uit commissie Samenleving op donderdag 21 juni jl.