dinsdag 17 juli 2018 | week 29
Home » Politiek » André Rouvoet doet B-Driehoek aan

André Rouvoet doet B-Driehoek aan

Berkel en Rodenrijs – Op 2 november komt de ChristenUnie met de campagnebus naar de 3B-gemeenten in het kader van de regiotour Zuid-Holland. Lijsttrekker André Rouvoet deelt met de andere kandidaat-kamerleden flyers uit in Berkel en Rodenrijs. Naar verwachting stopt de bus tussen 17.30 en 18.15 uur bij Partycentrum ’t Raedthuys aan de Westersingel. Tijdens het bezoek hopen de kandidaten met verschillende mensen kennis te kunnen maken. De regiotour eindigt in Rotterdam.
Met de verkiezingslogan “Stem strategisch, stem ChristenUnie” gaat de partij de campagne in. De ChristenUnie borduurt daarmee voort op de opgaande lijn en de bijbehorende sterke positie. De partij staat goed in de peilingen en kan een sleutelrol spelen bij de vorming van een nieuw kabinet.

Check Also

Pilots op zoek naar aanscherping van het ondersteuningsaanbod

Lansingerland - Gemeente Lansingerland gaf in 2017 bijna € 34 miljoen aan maatschappelijke ondersteuning uit. Dat is de grootste kostenpost en bijna een kwart van de totale uitgaven. We geven een overzicht van de opvallendste aandachtspunten uit het jaarverslag Sociaal Domein 2017 en een indruk van de politieke reacties uit commissie Samenleving op donderdag 21 juni jl.