donderdag 17 augustus 2017 | week 33
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Jan Everse nieuwe trainer BVCB

Bergschenhoek - Het vertrek van trainer Melvin Boel, een maand voordat de voorbereiding op de nieuwe voetbalcompetitie zou beginnen, is door het voetbalbestuur van de Bergschenhoekse sportvereniging opgelost met het aantrekken van Jan Everse als de nieuwe trainer van de zaterdag tweedeklasser. Het bestuur van BVCB is er in geslaagd om alsnog een toptrainer aan te trekken voor het al zo snel beginnend voetbalseizoen.

Lees meer

“Het was een enorme beleving”

Bergschenhoek - Ruim vijf weken is Gert-Jan van Meggelen inmiddels weer op honk in Bergschenhoek en sindsdien is er veel hectiek geweest. Na weken van stilte en zware lichamelijke inspanning tijdens zijn wandeltocht naar Spanje moest hij thuis wennen aan alle aandacht voor zijn prestatie. De vermoeidheid viel als een deken over hem heen en hij kon de slaap niet vatten.

Lees meer

SeniorWeb Lansingerland staat te popelen om van start te gaan

Lansingerland - Met Leercentra in alle drie de kernen van Lansingerland staat SeniorWeb Lansingerland te trappelen om van start te gaan. Met een breed aanbod aan computer- en tabletcursussen en workshops kunnen er weer veel cursisten gebruik gaan maken van de geboden mogelijkheden; zowel in Bleiswijk als in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs.

Lees meer

Vrijwilligers zijn nog hard nodig

Lansingerland - De twintigste editie van de Ride for the Roses komt voor de eerste keer naar Lansingerland; als feestelijk hoogtepunt van het 10-jarig bestaan van de gemeente. De Ride for the Roses zal op zondag 3 september verreden worden met als start en finish de Klappolder in Bleiswijk. Voor het zover is zal De Heraut de spots zetten op de mensen die hun medewerking verlenen aan het welslagen van de grote wielerdag waarop 10.000 belangstellenden worden verwacht om de 25, de 50 of de 100 kilometer te gaan fietsen voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding.

Lees meer

Nieuwe manager voor de Lansingerlandse Uitdaging

Lansingerland - Na de introductie en de opstart van de Lansingerlandse Uitdaging in 2015/2016 vond initiatiefneemster Birgit Snelleman het tijd het stokje door te geven aan de nieuwe Manager Marija Maksimovic, naast Berkelse tevens eigenaar van Maksimovic HR & Mediation in Berkel en Rodenrijs.

Lees meer

Nieuws over geluidschermen N209

Lansingerland - Al een aantal jaar werkt de gemeente Lansingerland aan een plan voor geluidschermen langs de N209. De provincie Zuid-Holland heeft kort geleden de ontwerpen beoordeeld. Het ontwerp voor Bergschenhoek is goedgekeurd. Voor Bleiswijk is er nog geen akkoord bereikt.

Lees meer