woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Het college gaat investeren in mensen

Lansingerland - Tijdens het maandelijks persgesprek met het college van b. en w. werden de cijfers van schade veroorzaakt tijdens de jaarwisseling gepresenteerd door burgemeester Pieter van de Stadt. Wethouder Jeroen Heuvelink vertelde over aandacht voor pubers in de gemeente en de interim gemeentesecretaris werd geïntroduceerd. En passant verhaalde wethouder Albert Abee met trots over een kleinschalig bouwproject aan de Merenweg waar de lat voor duurzaam bouwen, samen met een lokale architect en bouwer, erg hoog ligt.

Lees meer

Niet opgehaalde prijzen loterij Hospice

Lansingerland – De decemberloterij die Hospice Lansingerland aan het eind van het jaar hield, is een groot succes geworden. Nog voor de kerst werden de winnende lotnummers bekend gemaakt en was er voor de winnaars gelegenheid hun prijs op te halen. Nog niet alle prijzen zijn opgehaald. De prijzen behorende bij de volgende winnende lotnummers kunnen alsnog worden opgehaald: 320 …

Lees meer

Brasserie Edelweiss getroffen door brand

Berkel en Rodenrijs - Even over half acht kreeg de brandweer maandagavond 15 januari een melding van een brand in Berkel Centrum. Even leek het er op dat Albert Heijn hierdoor getroffen was, maar het bleek in de naast gelegene Brasserie Edelweiss.

Lees meer

Tuinbouw Ondernemersprijs 2018 voor Royal Lemkes Bleiswijk

Bleiswijk/Lisse – De Tuinbouw Ondernemersprijs 2018 is gewonnen door Royal Lemkes uit Bleiswijk. Het handelshuis in planten mag zich een jaar lang topambassadeur van de tuinbouwsector noemen. De prijs voor durf, doorzettingsvermogen en duurzaam ondernemen is uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de tuinbouwsector op 10 januari op Keukenhof. De twee andere genomineerde bedrijven waren de biologisch-dynamische groenteteler De Lepelaar uit …

Lees meer

Onze Lieve Vrouw Geboortekerk gaat een druk jubileumjaar in

Berkel en Rodenrijs - Als zondagochtend 21 januari de klokken luiden van de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk aan de Noordeindseweg betekent dit het begin van de viering van een indrukwekkend jubileumjaar. De r.k. kerk bestaat dit jaar 150 jaar en dat zal niet onopgemerkt blijven. Het wordt een bijzonder jaar met elke maand een activiteit. Hoogtepunt wordt ongetwijfeld de feestelijke jubileumviering later dit jaar; op 16 september.

Lees meer