vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Coalitie Lansingerland: Leefbaar 3B en VVD gaan met CDA en ChristenUnie in zee

Lansingerland – Leefbaar 3B en VVD kiezen voor CDA en ChristenUnie als beoogde partners in een stabiele meerderheidscoalitie. Leefbaar 3B, VVD, CDA en ChristenUnie dragen respectievelijk Simon Fortuyn, Kathy Arends, Albert Abee en Ankie van Tatenhove voor als kandidaat wethouders. Dit hebben Leefbaar 3B en VVD donderdag 24 mei laten weten aan de fractievoorzitters van alle partijen in de gemeenteraad …

Lees meer

Roparun-team Geen Getrut loopt ruim 17.000 euro bij elkaar

Lansingerland - De RopaRun zit er weer op. Tijdens het Pinksterweekend liepen ruim 300 teams van Parijs of Hamburg naar Rotterdam, om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen kanker. Team Geen Getrut, met als captain Tarik Fawzi uit Berkel en Rodenrijs, liep de route van Hamburg naar Rotterdam en haalde in totaal tussen de 17 en 18 duizend euro op.

Lees meer

Berkelaar Eric de Vos doet ook mee aan MS Motion Rotterdam

Berkel en Rodenrijs/Rotterdam - Zondag 3 juni kun je in Rotterdam meedoen met het hardloop- en wandelevenement MS Motion dat georganiseerd wordt door het Nationaal MS Fonds. Meedoen met MS Motion betekent dat je je steentje bijdraagt aan een wereld zonder MS. Ook inwoner van Berkel en Rodenrijs Eric de Vos doet mee.

Lees meer

Vrienden van Berkel kijken terug op een geslaagd Roparun avontuur

Lansingerland - Ook dit jaar hebben de Vrienden van Berkel (team 33) deelgenomen aan de Roparun, de jaarlijkse estafetteloop om geld op te halen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het team bestond uit 25 deelnemers. Daarvan waren er tien nieuwe Vrienden, waarvan er acht nog geen eerdere Roparun ervaring hadden. Met de vaste groep een heel goede mix van ervaring en fris elan, waar de energie vanaf spatte!

Lees meer

Jobhulpmaatje – Samen werkt het!

Lansingerland - JobHulpMaatje werkt in meerdere Nederlandse steden al met succes. Door middel van maatjes- en groepstrajecten steunt zij werkzoekenden en helpt ze op weg naar passend werk. Op 28 mei start de eerste JobGroup in Pand 58.

Lees meer