maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Presentatie plannen Duurzame Vogelbuurt

Berkel en Rodenrijs - De riolering in de Vogelbuurt van Berkel en Rodenrijs moet vervangen worden. Dat brengt met zich mee dat de straten en trottoirs open komen te liggen. Meteen een kans om de hele Vogelbuurt op de schop te nemen en zo een duurzame ‘plus’ op het vervangen van het riool te realiseren.

Lees meer

Uitbreiding aantal BOA’s

Lansingerland - Er zijn drie nieuwe wijk BOA's (Buitengewoon Opsporings Ambtenaren) aangesteld. Voor elke dorpskern is er één BOA aangewezen. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Lees meer

Lansingerland gaat ‘van gas los’

Lansingerland - Om in 2050 CO² neutraal te zijn, zullen we er met elkaar voor moeten gaan zorgen dat de bestaande 23.000 woningen in Lansingerland van het aardgas los gaan. Dit betekent per jaar gemiddeld 719 woningen. Een flinke opgave, waarmee in Berkel en Rodenrijs een start gemaakt gaat worden.

Lees meer

Ruud gaat de uitdaging aan in de strijd tegen Parkinson

Bergschenhoek - Ruud Overes (57) weet sinds een jaar dat hij Parkinson heeft. Als enthousiast fietser had hij altijd het plan om na zijn pensioen een mooie grote fietsreis te maken. Parkinson leek dit te gaan doorkruisen. Hij heeft daarom besloten dat het nu of nooit is. Zijn ‘Rondje Europa’ met de fiets was geboren.

Lees meer

Lionsteam zoekt het water op voor het goede doel

Bergschenhoek - Honderden zwemmers, waaronder een team van zes uit Bergschenhoek die samen het Lionsteam vormden, namen zondag 1 juli een duik in het water van het Rotterdamse Maaswater. Ze startten in de Wijnhaven en zwommen via de Leuvehaven en Scheepmakershaven weer terug naar de start. Daarmee namen ze deel aan de voor het tweede achtereenvolgende jaar georganiseerde 010 City Swim, waarmee geld werd ingezameld voor het Daniel den Hoed Fonds.

Lees meer