maandag 23 oktober 2017 | week 43
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Kledingactie De Ark voor Oude Noorden

Berkel en Rodenrijs – Dit najaar organiseert de diaconie van de Gereformeerde Kerk van Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek De Ark weer een kledingactie voor het Wijkpastoraat Het Oude Noorden in Rotterdam. Naast kleding kunnen ook linnengoed, speelgoed en schoenen worden ingeleverd. Deze kleding en andere spullen zijn vaak nog goed bruikbaar voor die mensen in Rotterdam die leven op …

Lees meer

Lansingerland Energie Markt biedt praktische besparingstips

Samenwerking tussen Nieuwe Lansinger Stroom en gemeente Lansingerland Lansingerland Energie Markt biedt praktische besparingstips Lansingerland – Dat energie besparen een belangrijke stap is om bij te dragen aan een duurzaam Lansingerland dringt tot steeds meer mensen door. Dat het ook een snelle manier is om geld te besparen weet nog niet iedereen. Het is op dit moment de meest rendabele …

Lees meer

Bloemenbuurt richt buurtvereniging op

Lansingerland - De Bloemenbuurt in Rodenrijs heeft zo’n 370 huizen en er wonen misschien wel meer dan 1000 personen in deze wijk die eind jaren ’60 - begin ’70 werd gebouwd. Er staan huur- en koopwoningen in het goedkopere segment. In het kader van buurtgericht werken heeft de gemeente bewoners benaderd met de vraag om een buurtvereniging op te richten en zo de samenhang in de woonwijk te vergroten. We spraken met enkele initiatiefnemers.

Lees meer

Kijkje achter de schermen bij ABS Autoherstel De Haan

Bleiswijk - SOB Oostland is een samenwerkingsverband van onderwijsinstellingen en bedrijven. Het zet zich in voor loopbaanactiviteiten van het voortgezet onderwijs. Het SOB organiseert bedrijfsbezoeken voor leerlingen van 11 tot 17 jaar van de scholen voor voorgezet onderwijs in Lansingerland. Hierdoor ontdekken leerlingen wat zij leuk vinden en maken bewuster een studiekeuze. Ondernemers komen in contact met jonge potentiële werknemers en stagiaires en zetten hun organisatie lokaal op de kaart.

Lees meer

Prinses Máximaschool had de meeste lopers tijdens de Kidsrun

Berkel en Rodenrijs - Ongeveer vijf weken geleden was er tijdens de Oostland Halve Marathon ook voor scholen gelegenheid deel te nemen aan de Kids Run, met als sponsor de ABN AMRO Berkel en Rodenrijs. De Prinses Máximaschool leverde de meeste hardlopers: 17 in totaal. Daarvoor kregen zij maandagochtend 9 oktober uit handen van ABN AMRO directeur Geert-Jan Kleijweg een beker uitgereikt.

Lees meer

Negende Oostlanddag gaat ‘Next Level’

Oostland - Woensdag 11 oktober vond voor de negende keer de Oostlanddag plaats. Een samenwerking tussen de vijf ondernemersverenigen in Oostland, de gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp en Rabobank Zuid-Holland Midden. Doel van deze dag was om door samenwerking, kennisdeling en netwerken het bedrijfsleven in Oostland te versterken. Thema: Next Level. In de middag kozen de deelnemers uit vijf bedrijfsbezoeken, daarna was er een netwerkdiner en spreker Jan Rotmans - hoogleraar transitiekunde - sloot de dag af.

Lees meer