maandag 15 oktober 2018 | week 42
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Veteranendag werd een dag van (h)erkenning en ontspanning

Lansingerland - Dat de gemeente haar veteranen en hun families koestert en ze graag een dag in het zonnetje wilde zetten werd vrijdagmiddag 5 oktober overduidelijk. Jong en oud genoot tijdens de veteranendag niet alleen van een warm welkom, maar tevens van een gevarieerd aanbod aan activiteiten in en rond het gemeentehuis.

Lees meer

Eerste landelijk congres buurttoezicht strijkt neer in Lansingerland

Lansingerland - Het gemeentehuis in Bergschenhoek is zaterdag 13 oktober de locatie waar voor de eerste keer een landelijk congres wordt georganiseerd over buurttoezicht. Het idee een dergelijk congres te organiseren leefde al langer bij Karel Neelis, de man die buurttoezicht in Lansingerland jaren geleden oprichtte. Als thema is gekozen voor ‘De toekomst van buurtpreventie initiatieven’.

Lees meer

Vriendschap krijgt gezicht in kinderverhalenbundel van Oostland Literair

Lansingerland - Ooit wel eens van de ziekte van Cupido gehoord? Of van een geheimzinnige parelprins als redder in nood? Van een vlinder die verstoppertje met de wind kan spelen? Een draak die bang is van zijn spiegelbeeld? In de kinderverhalenbundel 'Vriendschap, kom erbij', het thema van de Kinderboekenweek 2018, staan 18 verschillende verhalen over vriendschap.

Lees meer

Bedrijveninvesteringszone (BIZ) Weg en Land

Lansingerland- De Vereniging Parkmanagement Weg en Land verzoekt de gemeente medewerking te verlenen aan het invoeren van een bedrijveninvesteringszone (BIZ) Weg en Land) Een BIZ is een wettelijk instrument waarmee alle ondernemers gezamenlijk meebetalen aan de kwaliteit van hun omgeving.

Lees meer

Bridge in de Kas krijgt negentiende editie

Bleiswijk - Rotaryclub Lansingerland organiseert op zaterdag 10 november voor de 19de keer de unieke bridgedrive Bridge in de Kas. Ook ditmaal in de plantenkas van Bunnik Plants aan de Hyacintenweg 34 in Bleiswijk. Elk jaar wordt daar ook een goed doel aan verbonden en ditmaal werd gekozen voor speeltuin De Kievit.

Lees meer

Truckertour bezorgt chauffeurs en bijrijders weer kippenvel

Berkel en Rodenrijs - De 23ste Berkelse Truckertour werd ook dit jaar een groot en oorverdovend succes. Met 65 vrachtwagencombinaties en dertig begeleiders op de motor is de tocht voor zowel de chauffeurs als de bijrijders weer een dag geworden om niet snel te vergeten.

Lees meer