zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Van onschatbare waarde

Lansingerland - Het is zondagmiddag vier uur. Johan haalt zijn tienjarige zoon Rutger op. Rutger heeft zoals gebruikelijk het weekend doorgebracht bij Patricia en Marcel en hun twee zoons. De gezinnen kennen elkaar vanaf 2009. Sinds dat jaar gaat Rutger één keer per twee weken naar Patricia en Marcel. Het contact ontstond na een oproep in De Heraut. ‘Vader zoekt gezin om hem te ondersteunen’, stond er in de krant.

Lees meer

Monumentendag in de Dorpskerk

Bleiswijk - Op zaterdag 8 september stond de Monumentendag, met als sponsor de BankGiro Loterij, in het teken van het thema “Europa”; ook was het Nationale Orgeldag. De Dorpskerk was op zaterdag geopend en door de plaatselijke Historiegroep werden rondleidingen gehouden en werd aandacht gevraagd voor de prachtige Bijbelse kerktuin.

Lees meer

Ladies Ride doet ook Lansingerland aan

Lansingerland - Het terrein voor het gemeentehuis van Lansingerland kreeg zondag 9 september een invasie van fietsende vrouwen te verwerken. Als onderdeel van de Ladies Ride bood de gemeente aan de organisatie van de lunch voor haar rekening te nemen. Het werd niet alleen een rustplek, maar ook een hele gezellige ontmoetingsplek.

Lees meer

Halve Marathon Oostland kleurt groen/wit/rood

Halve Marathon Oostland kleurt groen/wit/rood Lansingerland – Een kleine vijftig medewerkers van de gemeente Lansingerland schreef zich in als deelnemer aan een van de drie afstanden die zondag gelopen werden tijdens de Halve Marathon Oostland. Onder hen Samir Amghar (midden op de foto met klein baardje) die het presteerde om als derde over de streep te komen in de 10 …

Lees meer

Willem van der Kooij loopt 100ste halve marathon

Lansingerland/Oude Leede - Hij is er ook nu weer bij: Willem van der Kooij (62) uit Oude Leede loopt zondag 9 september de Halve Marathon Oostland, zijn 100ste halve marathon! Nadat hij eerst vijfentwintig jaar keeper was bij onder meer voetbalvereniging CVV Berkel, daagde zijn zoontje Jelle die toen zeven jaar was hem uit wie er het eerst bij een bepaald punt zou zijn. "Ik dacht: 'Die loop ik er wel even uit', maar dat pakte anders uit, want hij won!" John Hofman

Lees meer

Tennistoppers trappen mee in 2bike4alzheimer

Lansingerland - Het idee ontstond spontaan en kreeg steeds meer vorm. Acht vrouwen die elkaar kenden van de tennisbaan opperden het idee samen een toer te gaan rijden. Het bleef bij een plan tot ze hoorden van de 2bike4alzheimer; een unieke estafette fietstocht waarin in 24 uur 400 kilometer wordt afgelegd.

Lees meer