maandag 19 februari 2018 | week 08
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Zelfstandig wonen in Huize Sint Petrus heeft veel belangstelling

Lansingerland - Zaterdag 10 februari jl. werd tussen 10 en 16 uur een open dag in Huize Sint Petrus gehouden. Men kon een kijkje nemen in twee ingerichte appartementen van de 56 wooneenheden die vrij zijn gekomen voor zelfstandige bewoning. Veel belangstellenden kwamen een kijkje nemen en het was spitsuur bij de inschrijving.

Lees meer

RWC Ahoy groeit en bloeit zoals nooit te voren

Lansingerland - De kledingpresentatie en het voorstellen van de renners van de Rotterdamse Wieler Club Ahoy met een grote inbreng vanuit Lansingerland vond ook dit jaar plaats bij hoofdsponsor Koppert Biological Systems. Daar ook werden de plannen bekend gemaakt voor het komend wielerseizoen en werd tevens een aantal nieuwe (kleding)sponsoren welkom geheten. Deze sponsoren maken de wielersport voor met name de jeugd van de vereniging de komende drie jaar weer mogelijk.

Lees meer

Tunnelvisie overheerst tijdens debat Fietsveiligheidsplan

Lansingerland - Een dag na de jaarvergadering van de plaatselijke Fietsersbond besprak Commissie Ruimte op dinsdag 6 februari jl. het Fietsveiligheidsplan. Het is niet voor niets verkiezingstijd en dat was te merken aan de af en toe scherpe toon tijdens het debat, waarbij een paar oppositiepartijen tegen beter weten in steeds weer begonnen over een fietstunnel onder de rotonde Oudelandselaan en Klapwijkseweg.

Lees meer

WIJ Lansingerland houdt jongerendebat in raadzaal

Lansingerland - In het kader van de verkiezingen gaan we met elke gemeenteraadsfractie op stap naar een tevoren vastgestelde locatie, stellen kritische vragen en doen daar verslag van. We hadden met WIJ Lansingerland afgesproken met (hang)jongeren te praten en de beste plaats om dat te doen was de Raadzaal in het ‘Huis van de Samenleving’.

Lees meer

Leerlingen de Blesewic op werkvakantie naar Moldavië

Bleiswijk - In april gaan twaalf leerlingen en twee docenten van Melanchthon De Blesewic op werkvakantie naar Moldavië, één van de armste landen van Europa. Samen met de stichting Livingstone gaan zij daar helpen met het bouwen van een kinderdagverblijf.

Lees meer

Onrust over verkeersinfarcten en onveilige situaties na uitbreiding blijft

Lansingerland - Het concept bouwplan voor de uitbreiding van Berkel Centrum West lag op dinsdag 6 februari jl. ter tafel in de Commissie Ruimte. Omwonenden en de meeste fracties hebben zorgen over de bereikbaarheid van het gebied en de verkeersonveilige situaties die zullen ontstaan. Wethouder Albert Abee kijkt er anders tegenaan.

Lees meer