dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Outdoor Valley toont sportieve veerkracht na de brand in april

Bergschenhoek - Het hart van het buitensportcentrum Outdoor Valley werd vrijdagochtend 20 april hard geraakt door een fikse brand, maar de veerkracht die zich ook na die vreselijke gebeurtenis openbaarde wekte niet alleen bewondering, maar ook respect. Van alle kanten werd hulp aangeboden en het team zette er de schouders onder. Het centrum draait weer op volle toeren en alleen de fundering net voorbij de entree herinnert aan het gebouw dat er stond.

Lees meer

Vliegverkeer RTHA draagt voor minstens 15% bij aan uitstoot fijnstof

Lansingerland - Een half jaar nadat op verzoek van de luchthaven Rotterdam The Hague Airport (RTHA) door TNO metingen naar de bijdrage van ultrafijnstof door vliegverkeer is gedaan, verscheen eindelijk het rapport. Het onderzoek bevestigt hooguit wat we al wisten, maar is op veel te beperkte schaal uitgevoerd om echte conclusies te kunnen trekken.

Lees meer

Een veilige kade, maar kopzorgen voor bewoners

Berkel en Rodenrijs - De kadewerkzaamheden in opdracht van het Hoogheemraadschap van Delfland lopen gestaag door en inmiddels zijn al heel wat kades ontdaan van bomen en andere begroeiing om plaats te maken voor ophoging van het terrein en het aanbrengen van een stevige beschoeiing en gras om ook de achtergelegen polders te beschermen tegen wateroverlast.

Lees meer

“Lansingerland doet veel voor ouderen”

Lansingerland - Als het aan Ton Dekker ligt worden de activiteiten voor de doelgroep 50+ in Lansingerland bruisend en gevarieerd. Ton, net in dienst bij Welzijn Lansingerland, is sinds juni coördinator activiteiten en heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. Zelf behoort hij als 65-jarige tot de senioren, maar is niet van plan achter de spreekwoordelijke geraniums te gaan zitten.

Lees meer

Themabijeenkomst ‘Kleurrijk vrijwilligerswerk’

Op donderdagavond 13 september organiseren Taalhuis Oostland, Vluchtelingenwerk en Humanitas Home-Start de thema-avond 'Kleurrijk vrijwilligerswerk'. Een thema-avond over wat vrijwilligerswerk met een anderstalige doelgroep inhoudt.

Lees meer