dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » fbpost

fbpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Facebook moet worden geexporteerd!

Outdoor Valley toont sportieve veerkracht na de brand in april

Bergschenhoek - Het hart van het buitensportcentrum Outdoor Valley werd vrijdagochtend 20 april hard geraakt door een fikse brand, maar de veerkracht die zich ook na die vreselijke gebeurtenis openbaarde wekte niet alleen bewondering, maar ook respect. Van alle kanten werd hulp aangeboden en het team zette er de schouders onder. Het centrum draait weer op volle toeren en alleen de fundering net voorbij de entree herinnert aan het gebouw dat er stond.

Lees meer

Megafun Dagen voor Lansingerlandse jeugd

Bleiswijk - De Megafun Dagen naderen weer; de sport- en speldagen die al heel wat jaren in Bleiswijk worden georganiseerd en sinds 2001 bij Jeugdsoos Pecto’s aan de Götzenhainsingel. Dit jaar op maandag 13 augustus met het waterfestijn en dinsdag 14 augustus met een echte stormbaan.

Lees meer

“Lansingerland doet veel voor ouderen”

Lansingerland - Als het aan Ton Dekker ligt worden de activiteiten voor de doelgroep 50+ in Lansingerland bruisend en gevarieerd. Ton, net in dienst bij Welzijn Lansingerland, is sinds juni coördinator activiteiten en heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. Zelf behoort hij als 65-jarige tot de senioren, maar is niet van plan achter de spreekwoordelijke geraniums te gaan zitten.

Lees meer

Elektrische bedden voor ouderencentrum Letland

Berkel en Rodenrijs - In Ludza, Oost-Letland, heeft de Stichting Hulp Letland vier elektrische hoog-laagbedden afgeleverd voor het ouderencentrum aldaar. Dit centrum biedt onderdak aan 37 voor een deel dementerende en gehandicapte ouderen. Al eerden werden aan dit tehuis acht van deze bedden geleverd, een ware uitkomst voor het verplegend personeel en een luxe die men in Letland slechts sporadisch kent.

Lees meer

Jongerenwerk Lansingerland zorgt voor vermaak in de zomer

Lansingerland - Jongerenwerk Lansingerland organiseert deze zomer weer veel activiteiten voor jongeren. Op 15 juli was er al gelegenheid om naar de Efteling te gaan, maar de jongeren kunnen ook mee naar Madurodam. Naast deze verschillende activiteiten biedt het jongerenwerk ook sportieve activiteiten aan.

Lees meer