woensdag 20 juni 2018 | week 25
Home » fbpost

fbpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Facebook moet worden geexporteerd!

Wolfert Debatteam bereidt zich voor op finaledag

Bergschenhoek - Het Wolfert Lyceum uit Bergschenhoek mag zichzelf rekenen tot de beste debatscholen van de Benelux. De fanatieke debaters hebben zich weten te plaatsen voor de finaledag van de Benelux Debatcompetitie; op zaterdag 23 juni.

Lees meer

Roseetje op een kleedje groeit uit tot uniek festijn

Bergschenhoek - Een mooie groene omgeving, muziek in soorten en maten, een kleedje, een hapje en een drankje; wat wil een mens nog meer? Voor de vierde keer op rij organiseerde Muziekvereniging Concordia op de zondagmiddag het ‘Roseetje op een kleedje’ en ondanks de soms donkere wolken genoten weer heel veel mensen mee in De Leeuwenkuil.

Lees meer

Schone Straat

Bleiswijk - Al een aantal jaren vegen de bewoners van de Moutmolen met nieuwjaarsdag samen de straat schoon om alles zoveel mogelijk vuurwerkvrij te maken. In januari stelde de gemeente een prijs beschikbaar voor de Schone Straat.

Lees meer

Modderrace

Bergschenhoek - Voor kinderen is er bijna niks leukers dan buiten lekker vies worden, de wereld ontdekken en plezier maken. Tijdens de week van de modder komen kinderen bij Outdoor Valley op een speelse manier in aanraking met modder en leren ze dat vies worden helemaal niet erg is. Dat doen ze tijdens de jaarlijkse Modderrace.

Lees meer

Spelers van Donkers verdienen de eerste prijs

Berkel en Rodenrijs - In alle vroegte werd een deel van het plein in Berkel Centrum zaterdagochtend 16 juni voorzien van een fikse laag zand. Al snel meldden zich de eerste teams die zich hadden aangemeld als deelnemers aan het voor de zevende keer te organiseren Beach Foot Volley, ook dit jaar weer op initiatief van Bert en Roy Pico en in nauwe samenwerking met ‘t Vierkantje.

Lees meer

Juf Marjella 40 jaar in het onderwijs

Bleiswijk - 13 juni 1978 begon Marjella Keizer, net afgestudeerd aan de Pedagogische Academie, als leerkracht op basisschool De Poort. Woensdag 13 juni is dit 40 jaar geleden. Reden voor een interview en een feestje.

Lees meer