zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » fbpost

fbpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Facebook moet worden geexporteerd!

Van onschatbare waarde

Lansingerland - Het is zondagmiddag vier uur. Johan haalt zijn tienjarige zoon Rutger op. Rutger heeft zoals gebruikelijk het weekend doorgebracht bij Patricia en Marcel en hun twee zoons. De gezinnen kennen elkaar vanaf 2009. Sinds dat jaar gaat Rutger één keer per twee weken naar Patricia en Marcel. Het contact ontstond na een oproep in De Heraut. ‘Vader zoekt gezin om hem te ondersteunen’, stond er in de krant.

Lees meer

Diabetescafé

Bergschenhoek - De Diabetesvereniging Nederland (afgekort DVN) organiseert in heel Nederland diabetescafe's. Dit zijn informatieve bijeenkomsten voor en door mensen die iets met diabetes (suikerziekte) te maken hebben. Dinsdag 28 augustus organiseerde DVN regio Rotterdam voor het eerst zo'n café in Lansingerland, in café Ontmoet!, in de Stander.

Lees meer

Monumentendag in de Dorpskerk

Bleiswijk - Op zaterdag 8 september stond de Monumentendag, met als sponsor de BankGiro Loterij, in het teken van het thema “Europa”; ook was het Nationale Orgeldag. De Dorpskerk was op zaterdag geopend en door de plaatselijke Historiegroep werden rondleidingen gehouden en werd aandacht gevraagd voor de prachtige Bijbelse kerktuin.

Lees meer

Ladies Ride doet ook Lansingerland aan

Lansingerland - Het terrein voor het gemeentehuis van Lansingerland kreeg zondag 9 september een invasie van fietsende vrouwen te verwerken. Als onderdeel van de Ladies Ride bood de gemeente aan de organisatie van de lunch voor haar rekening te nemen. Het werd niet alleen een rustplek, maar ook een hele gezellige ontmoetingsplek.

Lees meer

Halve Marathon Oostland kleurt groen/wit/rood

Halve Marathon Oostland kleurt groen/wit/rood Lansingerland – Een kleine vijftig medewerkers van de gemeente Lansingerland schreef zich in als deelnemer aan een van de drie afstanden die zondag gelopen werden tijdens de Halve Marathon Oostland. Onder hen Samir Amghar (midden op de foto met klein baardje) die het presteerde om als derde over de streep te komen in de 10 …

Lees meer

Wereld Alzheimer Dag

Lansingerland - Jaarlijks wordt op 21 september wereldwijd aandacht besteed aan de ziekte van Alzheimer, de meest voorkomende vorm van dementie. De Dementieketen Lansingerland organiseert dit jaar een filmavond en een toneelvoorstelling met informatiemarkt ter gelegenheid van deze dag.

Lees meer