zaterdag 19 augustus 2017 | week 33
Home » fbpost

fbpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Facebook moet worden geexporteerd!

Martin Verkerk dubbelt in Bleiswijk

Bleiswijk – Deze week is het Bleiswijk Open bij LTV Bleiswijk in volle gang. Met 480 deelnemers is het toernooi weer helemaal vol. Vrijdagavond 18 augustus zal Martin Verkerk meespelen in het dubbelspel, dit keer samen met Wouter Standaard. Ook dit jaar zijn er toppers te zien op het sterk bezette toernooi in Bleiswijk. Wijnmalen, Smits, Standaard en de winnaar …

Lees meer

SeniorWeb Lansingerland staat te popelen om van start te gaan

Lansingerland - Met Leercentra in alle drie de kernen van Lansingerland staat SeniorWeb Lansingerland te trappelen om van start te gaan. Met een breed aanbod aan computer- en tabletcursussen en workshops kunnen er weer veel cursisten gebruik gaan maken van de geboden mogelijkheden; zowel in Bleiswijk als in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs.

Lees meer

Sportief begin van de week met de triatlon

Lansingerland - Een groep van zestig senioren en een vijftiental begeleiders kwam maandagochtend 14 augustus rond de klok van negenen bijeen voor de dit jaar voor de tiende keer georganiseerde Triatlon. Met een startpunt vanuit alledrie de kernen en veel plezier onderweg.

Lees meer

Aftrap Jeugdspeelweek: 450 kinderen bouwen eigen hut

Bleiswijk - De jeugdspeelweek is begonnen. Kinderen van de basisschool kunnen deze week in Bleiswijk survivallen, kanoën, vissen, springen op springkussens én hun eigen hut bouwen waarin in overnacht kan worden. Inmiddels is het huttendorp op Kooilaan 3 al goed in opbouw.

Lees meer

“Het was een enorme beleving”

Bergschenhoek - Ruim vijf weken is Gert-Jan van Meggelen inmiddels weer op honk in Bergschenhoek en sindsdien is er veel hectiek geweest. Na weken van stilte en zware lichamelijke inspanning tijdens zijn wandeltocht naar Spanje moest hij thuis wennen aan alle aandacht voor zijn prestatie. De vermoeidheid viel als een deken over hem heen en hij kon de slaap niet vatten.

Lees meer

Sheila groeit uit tot de ster van Berkel

Berkel en Rodenrijs - De ramen van het ouderlijk huis zijn volgeplakt, de kamer hangt vol slingers en het is een komen en gaan van bekenden en buren die even aanwippen om hun felicitaties over te brengen. Sheila van den Bulk (28) - deel van het Nederlands vrouwen voetbalteam dat zo mooi Europees Kampioen werd - blijft er bescheiden onder, geniet van de felicitaties en van haar ouders die ‘naast hun schoenen lopen’ van trots.

Lees meer