woensdag 15 augustus 2018 | week 33
Home » Advertorial

Advertorial

Kunstbreak start nieuw seizoen

Berkel en Rodenrijs - Kunstbreak heeft er een nieuwe collega bij. Audrey Soeterbroek zal vanaf 1 september 2018 het team komen versterken en de allerkleinste kinderen les gaan geven.

Lees meer

Asya Doner verhuist naar eigen ‘buur’pand

Bergschenhoek - Na tien jaar met veel plezier vanuit het huidige (vrijstaande) pandje aan de Dorpsstraat gewerkt te hebben (25 juli was het precies tien jaar geleden) zetten vader Mustafa en zoon Onur deze week met hun zaak Asya Doner de stap naar een fraai eigen pand. Eveneens in de Dorpsstraat; zij hebben het pand gekocht waar voorheen een opticien en vervolgens Maison Chocola in zaten. De buren dus.

Lees meer

Outdoor Valley nieuwe eigenaar Outdoor Ski & Fun

Bergschenhoek - Outdoor Valley is met ingang van 1 augustus 2018 de nieuwe eigenaar van Outdoor Ski & Fun. De bedrijven liggen op steenworp afstand van elkaar en vullen elkaar perfect aan. De eerste maand verandert er niets. Vanaf september zien de gasten de eerste veranderingen. Het skicentrum krijgt dan een nieuwe uitstraling en verbeterde automatisering. Beide zijn stappen om Outdoor Ski & Fun naar een hoger level te brengen.

Lees meer

Arcade Natuursteen verhuist naar Oudeland

Lansingerland - Wethouder Albert Abee en de Bleiswijkse ondernemer Mehmet Terlemis zetten vorige week samen de handtekeningen onder de verkoopovereenkomst van een kavel op bedrijventerrein Oudeland. Dat betekent voor de ondernemer een verhuizing van Bleiswijk naar Berkel en Rodenrijs.

Lees meer