maandag 1 mei 2017 | week 18
Home » Advertorial

Advertorial

Home & Garden Outlet geopend in hartje Bergschenhoek

0086589_outlet_bh_15-4-142

Bergschenhoek - Nadat rond de kerst een outlet met kerstartikelen een plek vond in het leegstaande pand waar voorheen de DA drogist gevestigd was (naast de entree van de parkeergarage in De Vlashoek) opende Erwin Westerman nu een Home & Garden Outlet om van te smullen.

Lees meer

Moodz Home verandert

0086730_bw_pag_moodz_15-4-140

Bleiswijk - Zes jaar geleden ging Sharon Hofman van start met Moodz Styling. Samen met de klant ontwerpt zij persoonlijke interieurs en biedt zij stylingadvies op maat. In september 2014 zette zij de volgende stap met de opening van haar winkel Moodz Home midden in de Dorpsstraat van Bleiswijk. Een winkel vol woonaccessoires en leuke cadeau artikelen.

Lees meer

Autobedrijf Cas Lamens blijft in beweging

Onlangs werd de showroom compleet vernieuwd.

Berkel en Rodenrijs - Na onlangs met medewerkers, klanten, familie, vrienden, bekenden en zakenrelaties het 45-jarig bestaan gevierd te hebben in de splinternieuwe showroom aan de Rodenrijseweg begon Cas Lamens ook het 46ste jaar weer volop in beweging.

Lees meer

28 Paashazen vinden nieuw thuis

0086964_ammerlaan_winnares_nena_puik

Lansingerland - In de 27 winkels van Bakker Ammerlaan hebben klanten de afgelopen weken mee kunnen doen aan de actie ‘Raad het gewicht van de paashaas’. Ook via Facebook hebben volgers mee kunnen doen aan deze actie. Op Goede Vrijdag zijn de 28 winnaars bekend gemaakt. Zij wonnen de paashaas!

Lees meer

Jumbo Veltrop verzorgt Koningsontbijt voor de scholen

Bergschenhoek - Maar liefst acht scholen in Bergschenhoek kregen vrijdagochtend 21 april het Koningsontbijt aangeboden door Jumbo Veltrop. Dit ontbijt vond plaats voordat in het hele land de jubileumeditie van de traditionele Koningsspelen van start ging. Christiaan Veltrop wil hiermee bijdragen aan een gezonde en sportieve samenleving en het belang van een goed ontbijt benadrukken. De samenstelling van dit feestelijke ontbijt, dat bestaat uit onder meer brood, appels, halvajam, komkommer en melk, is in lijn met de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum.

Lees meer

Spek de kas van je club

John Wubben en Ronald Vos - om met hen de actie voor te bereiden.

Bleiswijk - Vanaf woensdag 3 mei start Jumbo Bleiswijk een actie waarmee de verenigingen in Bleiswijk een financiële ondersteuning kunnen ontvangen. Dit gebeurt met de ‘Spek de Kas van je Club actie, waarvoor Jumbo Bleiswijk een totaalbedrag van € 5.000,- beschikbaar stelt.

Lees meer