zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Advertorial

Advertorial

All You Need Is Love caravan in stormachtig Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs - De echte liefde overwint de zwaarste stormen! Dat bleek ook zaterdagmiddag 9 februari rond en in de All You Need Is Love caravan die een plek had gevonden op het Westerwater in een winderig Berkel Centrum ter gelegenheid van de naderende Valentijnsdag.

Lees meer

De horizontale carport bij Vitrona

Berkel en Rodenrijs - Een carport alleen maar functioneel en geen toevoeging aan ‘t huis? Vanaf heden is dit verleden tijd. De horizontale Algarve Canvas van Vitrona kan losstaand of vast aan het huis worden gerealiseerd. Geen ronde of afgeschuinde daken maar rechte daken zonder ook maar een enkele schroef in het zicht.

Lees meer

Batenburg bouwt verder op Leeuwenhoek

Batenburg bouwt verder op Leeuwenhoek Bergschenhoek – Vorige week werd de koopovereenkomst getekend tussen de gemeente en aannemersbedrijf Batenburg Bouw & Ontwikkeling uit Bergschenhoek voor een kavel van ruim een halve hectare op Bedrijventerrein Leeuwenhoekweg. Batenburg gaat op Leeuwenhoekweg bedrijfsunits ontwikkelen. Ze zijn inmiddels begonnen met de bouw van fase 1 en met deze koop kunnen ze daarna fase 2 …

Lees meer

Een inspirerend logboek; de tribe guide

Regio - Wat begon als een handig aantekeningenboekje voor de professionals van Agium, is inmiddels uitgegroeid tot een inspirerend (log)boek dat je kan gebruiken om te ontdekken waar je naartoe wilt groeien. Zowel zelf als samen met anderen.

Lees meer

Huisartsenpraktijk uitgebreid

De in Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs gevestigde huisartsenpraktijk Berkel en Rodenrijs is uitgebreid. De vijf huisartsen hebben er een collega bij gekregen in de persoon van Carin Verbaan, waardoor het team nu gevormd wordt door zes huisartsen.

Lees meer

Leren aan de keukentafel

Lansingerland - Wat doe je als je kind niet met plezier naar school gaat? Als bijvoorbeeld de uitslag van de eerste CITO-toets tegenvalt? Of je kind moeite heeft met sommige onderdelen van de leerstof? Remedial teaching (RT) kan hierbij helpen. Sabrina Hartwich is remedial teacher en helpt kinderen, één op één, met de (lastige) leerstof. Daarnaast geeft ze het kind vooral weer het vertrouwen en het plezier in leren terug.

Lees meer