vrijdag 24 november 2017 | week 47
Home » Advertorial

Advertorial

Bedrijvenpark Leeuwenhoek bijna vol

Bergschenhoek - Voor belangstellenden zijn de laatste vierkante meters nog beschikbaar, maar de grond op Bedrijventerrein Leeuwenhoek is zo in trek dat er dan niet te lang gewacht moet worden.

Lees meer

De Houtlijn slaat eerste paal voor uitbreiding

Berkel en Rodenrijs - Onder grote belangstelling werd vrijdagmiddag 17 november de eerste paal geslagen voor uitbreiding van De Houtlijn. Het familiebedrijf dat al sinds 1990 aan de Kleihoogt gevestigd is en inmiddels flink uit z’n jasje gegroeid is.

Lees meer

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong Zoetermeer – De bezoekers stonden in rijen voor de deur van tuin- en plantencentrum De Driesprong. Zij kwamen voor de V.I.P. avond die woensdag 8 november werd gehouden. Het werd een sfeervol evenement waarbij de Kerstshow centraal stond. Er was live muziek en een muzikant in Dickens stijl liep rond en bespeelde een orgeltje. Er …

Lees meer

Happen en Stappen in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs - Een aantal restaurants in het centrum van Berkel en Rodenrijs heeft de handen ineen geslagen en organiseert op 23 november Happen en Stappen. De avond wordt afgesloten in Café het Centrum.

Lees meer

Netwerken voor ondernemers uit Oostland

Netwerken voor ondernemers uit Oostland Lansingerland – MKB Oostland organiseert op donderdag 30 november een interessante netwerkavond voor ondernemers in het heropende pand van Attractiecentrum Zoetermeer. De spreker is Jack Plooij, verslaggever van Ziggo Formule 1. Jack Plooij is sportverslaggever en interviewt, presenteert en geeft commentaar tijdens races van Max Verstappen. Daarnaast is hij (co-)auteur van verschillende boeken over de …

Lees meer