maandag 25 september 2017 | week 39
Home » Advertorial

Advertorial

Salon de Promotion bij Renault Autohaag Zeeuw

Delft - Tot en met zondag 24 september 2017 is het weer Salon de Promotion bij Renault Autohaag Zeeuw Delft. Tijdens deze actieperiode profiteren klanten van een wel zeer aantrekkelijke BeslisBonus tot wel € 3.000,- op veel nieuwe Renault modellen.

Lees meer

De Scheidingsmakelaar helpt bij een nieuwe start

Lansingerland - Een scheiding is niet alleen het afronden van wat geweest is, maar ook de start van een nieuwe periode in het leven. Een belangrijk moment om goede keuzes te maken. De Scheidingsmakelaar helpt bij het maken van die nieuwe start, want wie nu gezamenlijk verstandige keuzes maakt, heeft daar straks profijt van.

Lees meer

Anytime Fitness maakt van sporten een feestje

Berkel en Rodenrijs - In het splinternieuwe pand aan de Westpolderstraat 1 bij het winkelcentrum Gouden Hart in de Westpolder van Berkel en Rodenrijs wordt nog hard gewerkt. Binnenkort opent Anytime Fitness daar de deuren, maar voor iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwkomer zet eigenaar Mike Kruuk de deuren het komend weekend alvast even open om met belangstellenden een knalweekend te vieren.

Lees meer

Spelers HBR rijden veilig

Berkel en Rodenrijs - Het was zondagmiddag dubbel feest op het terrein van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR). Niet alleen wonnen Heren 1 met overmacht de thuiswedstrijd, maar bovendien overhandigde René Lamens de sleutels van drie nieuwe auto’s aan voorzitter Egon Coolen.

Lees meer

Shoeby pakt vier awards tijdens Retailer of the Year

Berkel en Rodenrijs - De ABN AMRO Retailer of the Year verkiezing is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Shoeby sleepte tijdens het Retailer of the Year Gala op 14 september maar liefst vier awards in de wacht.

Lees meer

Jonge ondernemers presenteren zich

Bergschenhoek - Enkele jonge ondernemers met elk een eigen bedrijf in gebouw De Weide aan de Noorderparklaan zetten woensdagmiddag 6 september de deuren wagenwijd open voor belangstellenden. Maar dat niet alleen; ze plaatsten tevens tal van kramen, waardoor ook buiten de sfeer er al snel goed in zat.

Lees meer