donderdag 18 oktober 2018 | week 42
Home » Advertorial

Advertorial

Fruit van een premium kwaliteit

Naast de grote groente- en fruitafdeling van de PLUS is besloten tevens in zee te gaan met SanLucar, de leverancier van fruit van een premium kwaliteit. ‘Daar kom je voor terug’ is de inmiddels gehoorde opmerking in de supermarkt. De producten van SanLucar worden geleverd door een telerscoöperatie; een transparante keten met een stabiele garantie voor goede producten, maar tevens met oog voor voedselveiligheid en eerlijke handel. De focus ligt op steenfruit, zacht fruit, druiven en citrusvruchten.

Lees meer

Anthura wint de Plantum Duurzaamheidsprijs

Bleiswijk - Met de herintroductie van Cypripedium in de Zwiterse natuur heeft Anthura de Plantum Duurzaamheidsprijs 2018 in de wacht gesleept. Het initiatief draagt niet alleen bij tot de instandhouding van de biodiversiteit, maar zorgt ook voor behoud van het Zwitserse natuurschoon.

Lees meer

Slagerij Jan de Rooij kampioen bij Arnhem Rookworststad

Berkel en Rodenrijs - Slagerij Jan de Rooij is winnaar van de 44e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2018 geworden. De ingezonden producten van de slagerij uit Berkel en Rodenrijs zijn tijdens de keuring bekroond met goud met ster. Zij ontvangen hiervoor de bronzen rookworst, het kampioenssymbool van deze wedstrijd.

Lees meer

Fundament viert 1-jarig bestaan in Lansingerland

Bergschenhoek - Op vrijdag 5 oktober stroomde de tuin van Muller ##+##Co vol met gasten van Fundament Advies. Met een hapje en een drankje vierde het team van Fundament met hun relaties dat ze nu alweer een jaar actief zijn in Bergschenhoek aan de Dorpsstraat 5. Als financiële dienstverlener bedienen zij daar zowel de particuliere en de zakelijke markt.

Lees meer

Praktijk Synchronique voor hypnotherapie & coaching in Bergschenhoek

Bergschenhoek - Wil je ook afscheid nemen van stress, angsten, overgewicht, fobieën, allergieën, verslavingen, blokkades of onzekerheden? Dat kan heel makkelijk en snel binnen 1 - 2 sessies hypnotherapie. Linda Leenaarts opende haar praktijk Synchronique voor hypnotherapie ##+## coaching in Bergschenhoek.

Lees meer

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Een 9-jarig meisje kwam met haar moeder voor een consult. Ze had al vanaf haar derde elke twee weken last van migraine met misselijkheid, overgeven en gevoeligheid voor prikkels. Ook had ze wekelijks sterke krampende pijn in haar been. Vooral als ze veel liep en dat is lastig voor een actief voetballend meisje.

Lees meer