woensdag 21 februari 2018 | week 08
Home » Advertorial

Advertorial

Van Kaas tot Z vestigt zich in Winkelcentrum Gouden Hart

Berkel en Rodenrijs - ‘Kwaliteit zonder compromis’; dat is waar Marcel en Jacqueline Taal van Van Kaas tot Z zich in onderscheiden. Donderdag 15 februari openden zij hun nieuwe winkel en inmiddels hebben al heel wat klanten ervaren hoe leuk en vooral verrassend en smakelijk die is.

Lees meer

Veiligheid voor alles bij Van Anrooij Montage & Installatietechniek

Bleiswijk - Johan van Anrooij komt uit een echte ondernemersfamilie. Het is dan ook niet vreemd dat hij onlangs besloot van start te gaan met een eigen bedrijf: Van Anrooij Montage & Installatietechniek. Zijn jarenlange ervaring zet hij graag in voor het leveren van niet alleen goed, maar ook veilig werk.

Lees meer

Big Sale bij Autohaag Zeeuw Kia Zoetermeer

Zoetermeer - Voor iedereen die zijn slag wil slaan met een nieuwe Kia voor een mooie prijs is een bezoek aan Autohaag Zeeuw Kia te Zoetermeer een aanrader. Tot het einde van de maand zijn daar koopjes te halen met een voordeel tot wel € 3500,-! Allemaal nieuwe auto’s uit voorraad leverbaar, dus zien, kopen en rijden; als het moet binnen een week.

Lees meer

Een moment voor jezelf bij Schoonheidssalon Op je mooist

Berkel en Rodenrijs - Donna Koekkoek heeft aan het begin van dit jaar de stap gezet naar een eigen schoonheidssalon: Op je mooist. Nadat zij in 2015 haar diploma allround schoonheidsspecialiste in ontvangst mocht nemen ging ze vol passie aan de slag voor een werkgever. Daar deed ze veel ervaring op, maar bekenden kwamen bij haar thuis. Met als gevolg dat het daar steeds drukker werd en toen de situatie zich voordeed besloot ze zich helemaal te gaan richten op een eigen salon en gaf die de toepasselijke naam Op je mooist.

Lees meer

Eerste paal voor nieuwbouw Voorwinden Groep

Bleiswijk - Vrijdag 16 februari is de bouw gestart van de nieuwe locatie van de Voorwinden Groep. Onder toeziend oog van een groot deel van de medewerkers en familie werd door Aad en zonen Kris en Maik Voorwinden met veel trots de officiële eerste paal de grond in geslagen.

Lees meer