woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Advertorial

Advertorial

Vrijheid, avontuur en unieke ervaringen opdoen, wie wil dat nu niet?

Bergschenhoek - “Zelf je route en reistijd bepalen, altijd alles bij je hebben en de wereld zien vanuit een hoger perspectief: de cabine van je eigen camper. Dat is een vakantie die zich niet snel laat vergelijken.” Aan het woord is Niek Deuze, gepassioneerd camperaar vanaf het eerste uur en mede-eigenaar van Camper Travel Fun.

Lees meer

De stem in goede handen bij logopedist Renée Baneke

De logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs - gevestigd in het Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs - is een praktijk waar iedereen met een logopedische hulpvraag terecht kan voor onderzoek, behandeling en advies. Het team van logopedisten beheerst tal van specialismen. Logopedist Renée Baneke is gespecialiseerd in de stem en ademhaling.

Lees meer

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid Ken je het spreekwoord “je gal spuwen”? Vast wel, het betekent dat je boos wordt en je dat duidelijk laat merken. Nu lijkt het misschien alleen een leuk bedachte uitspraak, maar binnen de natuurgeneeskunde nemen we dit serieus. Onlangs kwam een vrouw van 41 bij mij voor een consult. Ze had diverse keren een …

Lees meer

SB Tandartsen Lansingerland heeft veel te bieden

Berkel en Rodenrijs - Vorige maand opende SB Tandartsen Lansingerland de deuren van een splinternieuwe praktijk op de hoek van de Noordeindseweg en de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs. Een fraai licht en ruim pand met voldoende werkruimte voor zowel de assistente als de tandarts Sherry Baghbani.

Lees meer

Jongerius Bakker is klaar voor kerst!

Bleiswijk - December, de maand van de pepernoten, oliebollen, kerststollen en appelbeignets. Een drukke tijd voor winkeliers. Daar kan Jongerius Bakker van meepraten. Van oudsher een begrip in Zoetermeer, maar sinds 2012 zijn zij ook te vinden in de Dorpsstraat in Bleiswijk.

Lees meer

Haitsma blijft vertrouwd vuurwerkadres

Bleiswijk - Al sinds 1974 is Haitsma hét adres waar Bleiswijk en omgeving z’n vuurwerk haalt. De klantenkring is echter flink uitgebreid met de komst van het online bestellen, want nu kan iedereen al thuis vanuit de luie stoel bekijken welk vuurwerk er wordt aangeboden en hoe het de lucht in gaat. Allemaal te zien op de website (www.haitsma.vuurwerkbestelling.nl) van Haitsma, maar ook in de winkel.

Lees meer