maandag 18 juni 2018 | week 25
Home » Advertorial

Advertorial

Mobilicorpus bekkenfysiotheratie

Bleiswijk – Incontinentieklachten, ontlastingsproblematiek, buikpijn, bekkenklachten rondom zwangerschap, postpartum consult werden voorheen alleen nog in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs door Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie behandeld, maar vanaf 15 juni kunnen ook mensen in Bleiswijk in hun dorp behandeld worden. Dan zal Lonneke Jaeqx (geregistreerd bekkenfysiotherapeut) starten in het Medische Hart. Meer informatie op www.mobilicorpus.nl of tel:0655888811.

Lees meer

Neem je vader mee naar GameCity GoKarting

Zoetermeer -Wim van der Kooij is eigenaar van GameCity GoKarting (voorheen Attractiecentrum Zoetermeer). Hij is initiatiefnemer van de stormbaan die van 14 tot en met 22 juli op het gras langs de Oostweg in Oosterheem wordt geplaatst. Een heel bijzondere stormbaan. Het parcours is namelijk opgebouwd met luchtkussens in allerlei vormen, die aan elkaar gemaakt zijn.

Lees meer

Living the good life

Bergschenhoek - Op 16 juni vindt de eerste editie plaats van het event “Living the good life” aan de Rottekade 213. Drijvende kracht achter dit event is Renate Sterkman, alias “La petite coiffeuse”, die zich wist te omringen met andere gedreven ondernemers.

Lees meer

Met Vaderdag naar buiten

Berkel en Rodenrijs - Of het nu gaat om een stuk vlees, om dagelijks broodbeleg of een smakelijke worst; Keurslager Lansingerland uit Berkel Centrum blijkt van alle markten thuis. Dat komt niet alleen door de jarenlange ervaring van de slagers Leon van Noordt Wieringa en Rex Barendregt, maar ook door het plezier waarmee ze werken en het advies en de ruime keuze die ze hun klanten te bieden hebben.

Lees meer

Extra glad voor een bijzondere dag

Bergschenhoek - Herenkapper Van Velzen is al vele jaren een bekend adres in het centrum van Bergschenhoek. Arjan van Velzen volgde zijn vader op toen hij koos voor hetzelfde beroep.

Lees meer

Fietsen en brommers voor het uitzoeken

Michel van Dijk Tweewielers is al weer vijftien jaar actief in Bergschenhoek. De zaak begon klein; thuis in de garage, maar nadat Michel een mooie locatie had gevonden op de hoek van de Julianalaan en de Van Beethovenlaan wisten steeds meer klanten hem te vinden.

Lees meer