zondag 26 maart 2017 | week 12
Home » Advertorial

Advertorial

Van der Burg zet z’n kennis in

0084546_vd_burg_machines_17-3-21

Berkel en Rodenrijs - De kennis van machines en constructies zit in de familie en inmiddels is de derde generatie toegetreden tot het Berkelse bedrijf A. v.d. Burg mechanisatie aan de Noordeindseweg 93. De werkplaats heeft de entree aan de Noordersingel en daar is het een komen en gaan van klanten en belangstellenden.

Lees meer

Leuke acties bij WashEasy Berkel en Rodenrijs

0084581_dsc0033

Bij WashEasy aan de Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs kunt u zonder hulp de auto wassen in een hypermoderne en zeer ruim opgezette dubbele wasstraat met vijf verschillende programma’s. Na betaling, PIN of contant, kiest u een wasprogramma, waarna de auto geheel automatisch wordt gewassen.

Lees meer

Nieuwe uitdaging bij de Jumbo

0084582_bw_pag_jumbo_18-3-16


Sander Metz (27) is het nieuwe gezicht van de Jumbo in Bleiswijk. Na enkele jaren werkzaam geweest te zijn bij de Jumbo in Spijkenisse kreeg hij via het bedrijf een baan in Bleiswijk aangeboden toen bekend werd dat Norbert Hefti afscheid ging nemen.

Lees meer

McDonald’s doet mee aan Landelijke Opschoondag

Berkel en Rodenrijs - Op zaterdag 25 maart doet McDonald’s restaurant, Celsiusstraat 20 te Berkel en Rodenrijs mee aan de Landelijke Opschoondag, een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon. De medewerkers steken samen met zoveel mogelijk buurtbewoners vanaf 09.00 uur de handen uit de mouwen om de buurt op te ruimen.

Lees meer

Ondernemend Happen en Stappen met John de Wolf

Lansingerland - Op dinsdag 18 april organiseert Reneé Turion van Turion Events in samenwerking met MKB Oostland ondernemend happen en stappen met John de Wolf, Jeroen Smits en andere ondernemers uit het Oostland.

Lees meer

Fashion Day bij Verbakel Womenswear valt in de smaak

0084449_verbakel_18-3-18

Bleiswijk - Het is elk jaar weer leuk om te ervaren hoe de klanten en andere belangstellenden die een kijkje komen nemen bij Verbakel in de Dorpsstraat zowel in het voor- als het najaar lijken te rekenen op de dag dat de deuren open gaan voor de Fashion Day. Met ditmaal op zaterdag 18 maart de nieuwe collecties voor lente en zomer 2017.

Lees meer