dinsdag 16 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial

Advertorial

Afslanken met vetcelbevriezing bij Bodymaker

Bergschenhoek - Corinne Tettelaar, oprichtster van Bodymaker, is de afgelopen 15 jaar bezig geweest de juiste combinatie te vinden tussen gezond eten, afslanken, sporten en diëten. Ze ontdekte dat afvallen op sommige plekken van het lichaam erg lastig was. Tot ze in aanraking kwam met de Cryolipolyse-Cryo21 behandeling ofwel vetcelbevriezing.

Lees meer

Wat is een hoortoestel?

Een hoortoestel is een persoonlijke geluidsversterker die in of achter het oor gedragen wordt. Het wordt zodanig ingesteld dat het een zo goed mogelijke compensatie biedt voor uw gehoorverlies. Dat betekent bijvoorbeeld dat wanneer u met name de hoge tonen niet meer goed hoort, maar de lage wel, het hoortoestel die hoge tonen meer zal versterken dan de lage.

Lees meer

Jumbo Bleiswijk gaat de uitdaging aan

Bleiswijk - Trots is hij; Tom Dame van de Jumbo uit Bleiswijk. Niet alleen op de winkel die in de maand december grondig werd verbouwd, maar ook op zijn team dat er ook in het nieuwe jaar weer de schouders onder zet. En zeker niet in de laatste plaats trots op de klanten die weer dagelijks hun boodschappen komen doen en genieten van het (nieuwe) aanbod.

Lees meer

Trots op een schoon en veilig bedrijventerrein

Ze werken er hard aan en dat levert resultaat op; de bestuursleden van de vereniging Parkmanagement Weg en Land die er samen met de overige leden de schouders onder zetten om hun bedrijventerrein in Bergschenhoek schoon, heel en veilig te maken en te houden.

Lees meer

Crea Irene bezorgt je kriebelende vingers en inspiratie

Bleiswijk - Voor de inwoners van Bleiswijk en omgeving is Crea Irene al lang geen onbekende meer, maar nu de handwerkzaak is verhuisd van een woonhuis naar een schitterende en ruime winkel aan de Dorpsstraat zal ook een groter publiek uit de wijde omtrek mee kunnen komen genieten van het uitgebreide assortiment in de schitterende zaak.

Lees meer

Prijsuitreiking Intertoys

Prijsuitreiking Intertoys Berkel en Rodenrijs – Ernst Olree van Intertoys Berkel en Rodenrijs heeft Tristan Broere woensdag 27 december blij gemaakt met een kinderkerstpakket. Het pakket werd in de dagen voorafgaand aan kerst verloot in de winkel van Intertoys aan het Westerwater 28. Iedere winkel mocht een kinderkerstpakket verloten. Het enige wat men moest doen was na aankoop een deelnemerskaartje …

Lees meer