woensdag 20 september 2017 | week 38
Home » Algemeen

Algemeen

Najaars Trucktour ook ditmaal een oorverdovend succes

Berkel en Rodenrijs - Een kleine zeventig trucks van bedrijven uit Lansingerland en directe omgeving verzamelden zich zaterdagochtend in de buurt van de Wilgenlaan als deelnemers aan de voor de 22ste keer te houden Najaars Trucktour door de wijde omtrek.

Lees meer

Kranenburg vernieuwt

Bleiswijk - Winkelcentrum Kranenburg in hartje Bleiswijk bestaat in november 20 jaar. Onlangs vertrok de Marskramer, waardoor er een pand leeg kwam te staan. Enkele ondernemers van Kranenburg hebben de ambitie om de toekomst tegemoet te zien in een ruimer pand. Ze vonden elkaar en maakten mooie plannen.

Lees meer

Gespot!

Gespot! Berkel en Rodenrijs – “Gespot tijdens mijn rondje collecteren voor het KWF op de Noordersingel: meer dan twintig hele broden in de sloot. Ik wist niet wat ik zag”, laat Marion Bross de redactie weten.

Lees meer

Actie Comité Rehoboth verdient € 40.514,-

Berkel en Rodenrijs - Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en de gaven van heel veel mensen die spullen komen brengen of laten ophalen die ze zelf niet meer gebruiken, maar nog goed genoeg zijn voor een tweede leven kon het Actie Comité Rehoboth dit jaar een prachtig bedrag bijeen sparen: na de jaarlijkse rommelmarkt kon een bedrag van maar liefst € 40.514,- worden genoteerd. Geld dat goed besteed gaat worden.

Lees meer

Dubbelconcert Concordia en fanfare De Hoop

Bergschenhoek - Twee orkesten van topniveau zijn zaterdagavond 30 september te beluisteren in de Hervormde kerk, Kerkstraat 1. Fanfare De Hoop uit Stellendam en het fanfareorkest van muziekvereniging Concordia uit Bergschenhoek zullen het publiek blaasmuziek voorschotelen van het hoogste niveau. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Entree: € 7,50.

Lees meer

Fietsen met de Actiefpas

Lansingerland – Welzijn Lansingerland organiseert op 22 september weer een maandactiviteit voor Actiefpashouders. Hans Sanders van de Rotta en Cees van der Burg, voorzitter van de Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs, nemen u op de fiets mee naar schapenboerderij Oosthoek en gaan via de Bovendijk terug via bergboezem en de Groenzoom. Het verzamelpunt is in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a te Bergschenhoek. …

Lees meer