donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen

Algemeen

Een na laatste editie van Bridge in de Kas sfeervol verlopen

Bleiswijk - Niets was aan het toeval overgelaten en alles verliep naar wens tijdens de 19de editie van de Bridge in de Kas; de door Rotary Lansingerland georganiseerde bridgedrive in de kas van Bunnik Plants in Bleiswijk. Dit jaar meldden zich 116 paren als deelnemer. Weer elf meer dan vorig jaar.

Lees meer

Laatste hand wordt gelegd aan Monumentenboek Lansingerland

Lansingerland - Aan het eind van de maand zal er een uniek boek worden gepresenteerd, vervaardigd door de leden van de Commissie Cultureel Erfgoed Lansingerland. Met daarin alle 44 gemeentelijke monumenten en de 16 rijksmonumenten die Lansingerland (nog) rijk is.

Lees meer

Steef en Elise zijn vast van plan hun tocht af te maken

Berkel en Rodenrijs - Ze zijn weer thuis; Steef van der Laan en partner Elise den Hertog. Samen hebben ze genoten van een wandeltocht van maar liefst 500 kilometer die zij in 19 dagen aflegden. De wandelroute vormde onderdeel van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. “Het pad vervolgt zich nog ruim 300 kilometer en we zijn vast van plan ook die tocht te gaan lopen. Misschien volgend jaar wel.”

Lees meer

Divoo is blij met Herfstsnuffelmarkt Oudelandse Hof

Berkel en Rodenrijs - Hoewel het buiten niet echt herfstachtig was, heerste er woensdag 31 oktober in de Oudelandse Hof wel een herfstsfeertje tijdens de snuffelmarkt die werd gehouden. Slechts de dorre bladeren van de bomen ontbraken. Een deel van de opbrengst ging naar de Stichting Divoo.

Lees meer

Je snor laten staan is aandacht vragen voor: Movember!

Rotterdam - De impact van prostaat- en teelbalkanker op iemands leven is groot. Daarom wordt tijdens Movember extra aandacht gevraagd voor deze ziekten. Mannen wereldwijd laten in deze maand hun snor staan om hier aandacht voor te vragen.

Lees meer