zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Algemeen

Algemeen

Open dag in Het Muziekpand

Open dag in Het Muziekpand Berkel en Rodenrijs – Bij sommige mensen gaat het kriebelen als ze naar muziek luisteren. Zij fantaseren dan hoe het zou zijn om op een podium te staan en het muzikale talent te laten zien en horen aan publiek. Voor die mensen is het misschien goed om de Open dag bij muziekschool Het Muziekpand te …

Lees meer

Open dag Grafisch Lyceum Rotterdam

Rotterdam - Stap de innovatieve mediawereld van het Grafisch Lyceum Rotterdam binnen tijdens de open dag op zaterdag 26 januari 2019. Proef de sfeer, maak kennis met de nieuwste technologie in de wereld van media ##+## entertainment, en bekijk het creatieve werk van de leerlingen en studenten.

Lees meer

Try-outs van rijzende cabaretsterren

Bleiswijk – Zaterdagavond 16 februari staan cabaretiers Oscar Arnold, Sidney Schmeltz en Tim Hartog op het podium van Theater ’t Web. Zij try-outen elk een deel van hun nieuwe show tijdens de voorstelling TRYO. Presentator van de avond is comedian Esther van der Voort. Afgelopen juni was deze voorstelling al in Theater ’t Web en het werd een groot succes. …

Lees meer

“Geef het talent van je kind de ruimte!”

Het is weer zover: achtstegroepers gaan er met hun ouders op uit om een middelbare school te zoeken. We spraken met wethouder Ankie van Tatenhove die onderwijs in haar portefeuille heeft, over wat Lansingerland te bieden heeft en wat zij belangrijk vindt bij het maken van een goede schoolkeuze.

Lees meer

Scout Fest: uit je dak voor een nieuw dak

Berkel en Rodenrijs - Op zaterdag 2 februari houdt Scouting Olave St. Clair een gigantisch sponsorfeest: het Scout Fest. Op de A.H. Verweijweg 5 dansen de feestgangers vanaf 20.30 uur een prachtig bedrag bij elkaar voor het nieuwe clubhuis. De organisatie van het feest, enthousiaste leiding van de groep, is klaar voor het feest en maakt enkele mooie veilingitems bekend.

Lees meer