dinsdag 20 februari 2018 | week 08
Home » Algemeen

Algemeen

Zelfstandig wonen in Huize Sint Petrus heeft veel belangstelling

Lansingerland - Zaterdag 10 februari jl. werd tussen 10 en 16 uur een open dag in Huize Sint Petrus gehouden. Men kon een kijkje nemen in twee ingerichte appartementen van de 56 wooneenheden die vrij zijn gekomen voor zelfstandige bewoning. Veel belangstellenden kwamen een kijkje nemen en het was spitsuur bij de inschrijving.

Lees meer

RET-methode voor mantelzorgers

Lansingerland – Het komt regelmatig voor dat iemand in eigen omgeving te maken krijgt met ziekte. En dat doet iets met die persoon. Daar horen negatieve gedachten bij. Angst over de toekomst, boosheid (“waarom moet mij/ons dat overkomen”), verdriet en verliesgevoelens. Het zijn gevoelens die voor kunnen komen. Wanneer horen gevoelens gewoon bij een proces en wanneer worden het negatieve …

Lees meer

’t Foetligt zorgt al 45 jaar voor vrolijke toneelavonden

Berkel en Rodenrijs - Al 45 jaar zorgt toneelvereniging 't Foetligt voor avonden vol ontspanning, humor en soms een traan. Ze trekt volle zalen met echte toneelliefhebbers die de vereniging al die jaren trouw zijn gebleven, maar we zien ieder jaar weer nieuwe gezichten. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart kunt u dat weer beleven in zalencentrum Rehoboth.

Lees meer

Gespot!

Gespot! Berkel en Rodenrijs – “Vanmorgen fietste ik naar mijn werk en zag de zon opkomen. Het was koud, maar erg mooi”, vertelt Ria Geene-Groenewegen die deze foto gemaakt heeft in de buurt van de ds. van Koetsveldstraat, kijkend richting de r.k. kerk in Bergschenhoek.

Lees meer

De beentjes van de vloer in De Naeldhorst

De beentjes van de vloer in De Naeldhorst Berkel en Rodenrijs – Zondag was het feest in De Naeldhorst en niet zo weinig ook. De bewoners vierden met elkaar het carnavalsfeest en dat werd een niet licht te vergeten festijn. Alle bezoekers kwamen even na de middag verkleed naar de hal van De Naeldhorst die helemaal versierd was met slingers …

Lees meer