vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen

Algemeen

Berkelaar Eric de Vos doet ook mee aan MS Motion Rotterdam

Berkel en Rodenrijs/Rotterdam - Zondag 3 juni kun je in Rotterdam meedoen met het hardloop- en wandelevenement MS Motion dat georganiseerd wordt door het Nationaal MS Fonds. Meedoen met MS Motion betekent dat je je steentje bijdraagt aan een wereld zonder MS. Ook inwoner van Berkel en Rodenrijs Eric de Vos doet mee.

Lees meer

Gespot!

Gespot! Bergschenhoek – Deze ganzen staken de weg over op de Berkelseweg. Eén gans fungeerde als verkeersregelaar. Joke Broer zette het stel op de foto.

Lees meer

Lachend naar de brugklas

Lansingerland – De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor sommige kinderen buitengewoon spannend. Voor die kinderen die als een berg opzien tegen de brugklas is er de Plezier op School Training. Deze gratis tweedaagse cursus helpt de sociale vaardigheid van toekomstige brugpiepers te vergroten en zorgt dat ze fluitend op hun nieuwe school van start gaan. …

Lees meer

Blauwborst geeft concert in de Ackerdijkse Plassen

Lansingerland/Rotterdam - Het is een drukte van jewelste in de Ackerdijkse Plassen. Vogels zoals de blauwborst, rietzanger en snor hebben de zomer in hun bol en zingen hun hoogste lied. Dirigent Wiecher Mandemaker trekt er regelmatig op uit met fotocamera om rust en inspiratie in de natuur te vinden voor zijn werk met het Laurens Collegium Rotterdam, maar bereidt nu ook een vogelconcert voor.

Lees meer

Avond2daagse voor rolstoelgebruikers

Bleiswijk - Het team van de Avond4daagse Bleiswijk biedt rolstoelgebruikers de mogelijkheid om op 31 mei en 1 juni mee te doen aan dit prachtige wandelevenement. Er is eerst gesproken met instellingen of er belangstelling zou zijn voor een dergelijk initiatief. De reactie vanuit De Tuinen was enthousiast en overweldigend en dat was meer dan genoeg reden om aan de slag te gaan.

Lees meer