zaterdag 18 augustus 2018 | week 33
Home » Sport

Sport

Berkelaar sluit zich aan bij Man vs Coast

Berkel en Rodenrijs - Sportinstructeur en Berkelaar Marc van Nassau vertrok begin juli richting de zuidelijkste punt van Engeland om daar deel te nemen aan de trial Man vs Coast, georganiseerd door Rat Race Events. Zaterdagochtend 7 juli stond hij aan de start om de uitdaging aan te gaan van Pendance naar Land’s End; een tocht van 38 kilometer over strand, door de zee, door ruw en onontgonnen terrein, over kliffen en hoogtes die soms het uiterste van de deelnemers vroegen.

Lees meer

Oefen- en bekerprogramma voetbalclubs Lansingerland

Lansingerland - Voor de voetbalclubs uit Lansingerland zijn de trainingen weer begonnen. Het bekerprogramma en de oefenwedstrijden staan voor de deur. De KNVB heeft de clubs in poules van vier ingedeeld en deze wedstrijden zullen worden gespeeld in de eerste drie weekeinden van september. Het vierde weekeinde begint de competitie. Opvallend in het bekerprogramma is de confrontatie tussen de twee Berkelse tweedeklassers TOGB en CVV Berkel op zaterdag 1 september, aanvang 17.00 uur.

Lees meer

Dodentocht: 100 kilometer lopen binnen 24 uur

Berkel en Rodenrijs - Een viertal mensen uit Berkel en Rodenrijs en een oud-inwoner van deze plaats hebben vrijdag 10 augustus meegedaan aan de 49e editie van de Dodentocht van Bornem, België. Dit is een wandelevenement, waarbij binnen 24 uur 100 km afgelegd dient te worden.

Lees meer

Uitslagen PV de Vrijheid

Bergschenhoek – Zaterdag 11 augustus werd vanuit Peronne om 07.35 uur een vlucht gelost. De duiven vlogen 258 km met westenwind terug. De eerst aankomende duif had een snelheid van 91 km p/u. De eerste 20 die binnenkwamen in de A-groep waren van: 1-4-5-6-7-8-9-15-16-18-20 A. v.d. Burg, 2-3-10-11-12-13-14-17-19 Comb. Romein-Klein. De eerste 20 die binnenkwamen in de B-groep waren van: …

Lees meer

Loopgroep Berkel

Berkel en Rodenrijs – Loopgroep Berkel is de snelst groeiende hardloopgroep in Berkel en Rodenrijs. De groep staat garant voor gezellige en inspirerende trainingen. Het samen sporten bevordert de binding binnen de groep en zorgt voor die noodzakelijke ‘stok achter de deur’. Van ervaren lopers tot beginners, van wedstrijdlopers tot recreanten, voor iedereen is er een passende groep. Donderdag 26 …

Lees meer