maandag 19 maart 2018 | week 12
Home » Sport

Sport

BVCB op bezoek bij ADO Den Haag

Bergschenhoek - Afgelopen weekend had de activiteitencommissie van BVCB weer een bezoek geregeld aan een wedstrijd uit de eredivisie. Dit keer was gekozen voor de wedstrijd ADO Den Haag tegen NAC. ADO moest winnen om zicht te houden op een mogelijke play-off plek en NAC wil uit de gevarenzone blijven. Het kon niet anders dan een boeiende wedstrijd worden.

Lees meer

Clubkampioenschappen sluiten het schaatsseizoen af

Den Haag - Zondagmorgen 11 maart om 07.00 uur werden op de Uithof in Den Haag de clubkampioenschappen gehouden van Schaatsvereniging Lansingerland. Maar liefst tachtig schaatsers, vanaf pupillen (5 jaar) tot en met masters (60 +), namen aan deze kampioenschappen deel.

Lees meer

TOGB – REGA 1: 6 – 4

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 10 maart was er volop toptafeltennis te zien in Den Opper. In de kampioensgroep speelde het eerste team van TOGB tegen het Nijkerkse Rega 1. In de openingspartij was Rega in drie games duidelijk te sterk voor TOGB-er Leroy Heemskerk. Via een nipte overwinning van Milo de Boer (in 5 games) en een 3-1 zege …

Lees meer

Geslaagde rugby bondsdag

Lansingerland - De jongste Rotterdamse Rugby jeugd (categorie TBM = Turven, Benjamins en Mini's, jongens en meisjes vanaf 5 tot 12 jaar) speelt wekelijks wedstrijden in de regio. Op een aantal zaterdagen per jaar worden er vanuit Rugby Nederland rugby bondsdagen aangewezen en zaterdag 10 maart werd dit door de Rotterdamse Rugby Club georganiseerd.

Lees meer

Blauw Zwart – Soccer Boys: 1 – 3

Bleiswijk – Een niet goed spelend Soccer Boys behaalde na een hectische slotfase een overwinning door met 1-3 van Blauw Zwart in Wassenaar te winnen. De afwezigheid van Martijn Helmendach en de gebroeders Smits en een blessure van Rick Ammerlaan kort voor aanvang dwongen trainer Linthorst zijn basis op een aantal plaatsen aan te passen. Gelukkig was Paul Siebers na …

Lees meer

Berkel en BVCB kruisen voor de tweede maal dit seizoen de degens

Lansingerland - Met een toch nog winterse periode achter de rug mag de bal van de voetballiefhebber wel weer rollen. Alhoewel de competitie nog niet aan de echte ontknoping toe is, luidt het gezegde dat 'de prijzen na de winter worden verdeeld'. En prijzen zullen er vallen. De komende wedstrijd aanstaande zaterdag tussen Berkel en BVCB is daarom van groot belang.

Lees meer