dinsdag 16 januari 2018 | week 03
Home » Sport

Sport

BVCB verwelkomt 2018 met gezellig nieuwjaarsfestijn

Bergschenhoek - Afgelopen zaterdagmiddag was het al snel gezellig druk op het terrein van BVCB. In de grote kantine verzamelde de jeugd zich om zich in te schrijven voor het Latje Trap. In de kleine kantine kwamen de voetballers bijeen die het tegen elkaar zouden gaan opnemen in een zogenaamd Italiaans toernooi. Na afloop van de sportieve activiteiten was er voor iedereen een hapje en een drankje tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Lees meer

Nieuwjaarsduik 2018 trekt ruim 250 duikers

Lansingerland - De jaarlijkse Nieuwjaarsduik, ditmaal op vrijdagavond 5 januari georganiseerd in zwembad De Windas, werd een nat en groot succes. Met meer dan 250 belangstellenden werd het een niet snel te vergeten start van het nieuwe jaar.

Lees meer

Eerste editie van Highland Hockey smaakt naar meer

Berkel en Rodenrijs - Vier jaar achtereen organiseerde HBR een indoortoernooi; een zaalhockeytoernooi waarvoor de jeugdteams van hockeyverenigingen uit het hele land zich konden inschrijven. Het toernooi groeide en in Oostmeer werden steeds meer, maar ook betere teams ontvangen. Dit jaar werd besloten er een andere invulling aan te geven. Dat resulteerde in de start van Highland Hockey.

Lees meer

Running 2B loopgroep loopt Nieuwjaarsloop

Running 2B loopgroep loopt Nieuwjaarsloop Bergschenhoek – Zaterdag 5 januari heeft een aantal lopers van de Running 2B loopgroep uit Bergschenhoek (voorheen DOTO loopgroep) het nieuwe jaar traditioneel ingeluid met een 5 km testloop rond de Kralingse Plas. De geboekte tijden zijn een goede indicatie voor de huidige conditie en dienen als leidraad voor de trainers om er met hun …

Lees meer

Jeugdclubkampioenschappen bij Nerash

Bergschenhoek - Eind december vonden bij badmintonclub Nerash de jaarlijkse jeugdclubkampioenschappen plaats. Er werd fanatiek gestreden om de hoogste plaatsen bij zowel de jongste groep, waarvan sommigen winnaars zelfs nog maar kort badmintonnen, tot de leden van de oudste jeugdgroep die vaak al vele jaren bij Nerash spelen.

Lees meer